Δίας 8 Ιουλίου 2011 #226 Share 8 Ιουλίου 2011 Λοιπον,σημερα επλυνα τον αραγωνιτη και απο αυριο θα αρχισω να γεμιζω το ενυδρειο με νερο απο Α/Ο,για να προσθεσω και το αλατι. Μετα θα προσθεσω τον αραγωνιτη και τον βραχο. Αν θυμηθω και βγαλω καμια φωτογραφια Αν θυμηθω και βγαλω καμια φωτογραφια,αυριο θα ανεβασω για να δειτε και εσεις το οπτικο αποτελεσμα. Να πειτε και γνωμες για το aquascape οταν θα ειναι ετοιμο. Δεσε σπαγγο στο δαχτυλο Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 8 Ιουλίου 2011 Author #227 Share 8 Ιουλίου 2011 Τι χρωμα να εχει ο σπαγγος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιουλίου 2011 Author #228 Share 14 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδια. Αφου εκανα ενα τεστ αλατοτητας το απογευμα,μου εδειξε 1025. Προσθεσα τον αραγωνιτη και μετα τον βραχο. Αυτην την στιγμη το εχω με ful skimmer για να τραβηξει την θολουρα απο αραγωνιτη και βραχο. Απο αυριο αν εχει φυγει αρκετα η θολουρα θα προσθεσω τα κοραλλια και τα ψαρια. Την επομενη μερα θα αλλαξω ανθρακα και ζεολιθο. Προσθετω και μερικες φωτογραφιες για να δειτε το αποτελεσμα.Εχει καποια θολουρα αλλα θα παρετε μια ιδεα. Στρατο εδεσα σπαγγο οπως μου ειπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2011 #229 Share 14 Ιουλίου 2011 Πιστευω θα ξεθολωσει γρηγορα. Ωραια τα νησακια που εφτιαξες.Σκεφτεσαι να προσθεσεις αλλο βραχο τελικα ωστε να ανεβεις σε υψος; Ενημερωνε με φωτο Ειδες που ο σπαγγος κανει δουλεια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιουλίου 2011 Author #230 Share 14 Ιουλίου 2011 Πιστευω θα ξεθολωσει γρηγορα. Ωραια τα νησακια που εφτιαξες.Σκεφτεσαι να προσθεσεις αλλο βραχο τελικα ωστε να ανεβεις σε υψος; Ενημερωνε με φωτο Ειδες που ο σπαγγος κανει δουλεια; Και εγω πιστευω αυριο το πρωι θα ειναι μια χαρα. Δεν νομιζω να προσθεσω αλλο βραχο,το υψος των νησιων ειναι 21-22 ποντους. Αλλωστε περιμενω και το φωτιστικο led,πιστευω οτι απο αυτο θα εξαρτηθει και το υψος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2011 #231 Share 14 Ιουλίου 2011 Περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα λοιπον Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 14 Ιουλίου 2011 Author #232 Share 14 Ιουλίου 2011 Περιμενουμε να δουμε το αποτελεσμα λοιπον Να σε ρωτησω κατι; Το αριστερο νησακι σου φαινεται λιγο ξαπλα; Δηλαδη να βγαλω τα κομματια που ειναι κατω στον αραγωνιτη και τα εβαλα για να κανω πιο καλο τελειωμα στον βραχο. Τι αποψη εχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2011 #233 Share 14 Ιουλίου 2011 Εμενα μου αρεσει οπως ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Ιουλίου 2011 Author #234 Share 16 Ιουλίου 2011 Τελικα δεν αντεξα και το αλλαξα το aquascaping. Ποιο πολυ το αριστερο νησακι και το ενωσα με το αλλο. Ετσι εχει πιο πολλες θεσεις για τα κοραλλια και περισσοτερες σπηλιες. Η φωτογραφια δεν ειναι καθαρη γιατι εριξα coral snow.Ξεχασα να βγαλω πιο πριν. Αυριο που θα ειναι καθαρο θα βαλω και αλλες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2011 #235 Share 16 Ιουλίου 2011 Μου αρεσε περισσοτερο με τα δυο νησακια Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Ιουλίου 2011 Author #236 Share 16 Ιουλίου 2011 Μου αρεσε περισσοτερο με τα δυο νησακια Ετσι δεν σου αρεσει καθολου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Ιουλίου 2011 Author #237 Share 16 Ιουλίου 2011 Η τελευταια με moonlight. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2011 #238 Share 16 Ιουλίου 2011 Kαλο ειναι κι ετσι,αλλα δειχνει πιο μπουκωμενο. Βεβαια μπορει να μη βοηθαει και η φωτογραφια,λογω του οτι ειναι λιγο θολη,οποτε ας περιμενουμε πιο καθαρες φωτογραφιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Ιουλίου 2011 Author #239 Share 16 Ιουλίου 2011 Kαλο ειναι κι ετσι,αλλα δειχνει πιο μπουκωμενο. Βεβαια μπορει να μη βοηθαει και η φωτογραφια,λογω του οτι ειναι λιγο θολη,οποτε ας περιμενουμε πιο καθαρες φωτογραφιες. To δεξιο νησακι ειναι ακριβως το ιδιο.Δεν το πειραξα. Το αριστερο που το αλλαξα,στην ουσια ειναι 3 βραχοι μπροστα και 3 πισω. Και 2 στην μεση.Με τα αναλογα κενα αναμεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 16 Ιουλίου 2011 #240 Share 16 Ιουλίου 2011 Θα περιμενω μια πιο καθαρη φωτογραφια Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 17 Ιουλίου 2011 Author #241 Share 17 Ιουλίου 2011 Καλημέρα. Όπως υποσχέθηκα χτες βάζω και άλλες φωτογραφίες από το ενυδρείο πιο καθαρές. Κάθε σχόλιο δεκτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιουλίου 2011 Author #242 Share 19 Ιουλίου 2011 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουλίου 2011 #243 Share 19 Ιουλίου 2011 Μια χαρα Ομορφο ειναι τελικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Ιουλίου 2011 #244 Share 19 Ιουλίου 2011 Το goby πρωτη μουρη λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιουλίου 2011 Author #245 Share 19 Ιουλίου 2011 Μια χαρα Ομορφο ειναι τελικα Ευχαριστώ. Έχει και πολύ καλύτερη κυκλοφορία τώρα. Το goby πρωτη μουρη λεμε Ναι ο μπαγάσας. Αν και μου θυμίζει τον Βασίλη Λεβέντη. Σε λίγο θα μου ζητήσει και καφέ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουλίου 2011 Author #246 Share 23 Ιουλίου 2011 Γεια σας παιδιά. Αγόρασα την αυτόματη αναπλήρωση της water waves,και θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματάκια. 1)Σωληνάκι νερού 11mm που θέλει η αντλία ξέρει κανείς που θα βρω; 2)Τα float switch πως μπορώ να τα στερεώσω και με ποιο τρόπο στο sump και να είναι κάπως στέρεα; Ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 23 Ιουλίου 2011 #247 Share 23 Ιουλίου 2011 φανταζομαι πως αν επικοινωνησεις μαζι τους(εστω απο δευτερα) θα σου λυσουν τις αποριες...(μπορει να εχουν και σωληνακι για να σε προμηθευσουν... αν δεν εχουν παντως εγω ειχα βρει τετοιο σωληνακι εδω θεσ/νικη σε καταστημα με σιδηρικα ειδη-ειδη ποτισματος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουλίου 2011 Author #248 Share 23 Ιουλίου 2011 φανταζομαι πως αν επικοινωνησεις μαζι τους(εστω απο δευτερα) θα σου λυσουν τις αποριες...(μπορει να εχουν και σωληνακι για να σε προμηθευσουν... αν δεν εχουν παντως εγω ειχα βρει τετοιο σωληνακι εδω θεσ/νικη σε καταστημα με σιδηρικα ειδη-ειδη ποτισματος.... Σωληνάκι δεν έχουν το είδα στο site. Σε σιδηρικά φαντάζομαι κάποιο αλφαδολαστιχο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Ιουλίου 2011 #249 Share 23 Ιουλίου 2011 Gardena-Praktiker Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιουλίου 2011 Author #250 Share 23 Ιουλίου 2011 Gardena-Praktiker Από ότι είδα στο practiκer έχει από 13mm και πάνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος