saradoulis 22 Νοεμβρίου 2010 #176 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Αλλο το βασιζεται αλλο το θελουμε να το βασιζουμε. Και τον fiji παραγγελια απο live aquaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 22 Νοεμβρίου 2010 Author #177 Share 22 Νοεμβρίου 2010 Αλλο το βασιζεται αλλο το θελουμε να το βασιζουμε. O καθενας οπου θελει το βασιζει. Και τον fiji παραγγελια απο live aquaria. Δεν καταλαβα την ειρωνεια.Εγω δεν εκρινα την ποιοτητα του βραχου σου,ειπα οτι αν τον πηρες απο Ελλαδα ειναι τυπου fiji. Και επειδη βλεπω οτι στο τελος θα γινει παρεξηγηση,ο καθενας το δικο του συστημα οπου θελει το στηριζει.Ο καθενας εχει το καρπουζι εχει και το μαχαιρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Νοεμβρίου 2010 #178 Share 23 Νοεμβρίου 2010 (edited) Και τον fiji παραγγελια απο live aquaria. Οπα ας ηρεμησουμε λιγο.Ποια ειρωνια?Δεν σε ειρωνευτικα ουτε στο παραμικρο.Απλως με ρωτησες και εγω σου απαντησα απο που προμυθευτικα τον βραχο.Αν παρεξηγησες που ειπα τον fiji δεν ηταν ειρωνικο αδερφε.Ενοουσα τον βραχο fiji.Απλως ετσι συνηθιζω να τον λεω.. Έγινε επεξεργασία 23 Νοεμβρίου 2010 - saradoulis Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Νοεμβρίου 2010 #179 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Φιλε salamander.Αν μου επιτρεπεις να σε λεω φιλο.Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα.Να μου επιτρεψεις να μην συμφωνησω μαζι σου.Το zeofood7 ειναι τροφη και αμινοξεα για τα κοραλλια και τα ωφελιμα βακτηρια που προσθετεις με το zeobac.Nα προσπαθεις να φτιαξεις μια ισσοροπια στο ενυδρειο με τα βακτηρια και να μην τα συντηρεις ,δεν γινετε.Τοτε μιλαμε για μονοκαλλιεργεια.Το συστημα το εχω ψαξει πριν ακομα το βαλω.Περσι τα βασικα 4 ηταν οπως και τωρα.Αυτα ειναι τα εξης ζεολιθος (πετρες),zeobac,zeofood και zeostart2.Παντως στο εξωτερικο δεν ειδα καποιο καμπανακι να χτυπαει.Επισης να προσθεσω οτι οταν ξεκινησα το zeovit το ενυδρειο μου ηδη ετρεχε,δεν ηταν απο την αρχη. Αν δεν προσεξεις στην αρχη και κατεβασεις τα θρεπτικα αποτομα τοτε θα εχεις επιπτωσεις στα κοραλλια σου. ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΑ. Μου λες ότι το τάισμα των βακτηρίων γίνεται με το zeofood? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Νοεμβρίου 2010 Author #180 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Οπα ας ηρεμησουμε λιγο.Ποια ειρωνια?Δεν σε ειρωνευτικα ουτε στο παραμικρο.Απλως με ρωτησες και εγω σου απαντησα απο που προμυθευτικα τον βραχο.Αν παρεξηγησες που ειπα τον fiji δεν ηταν ειρωνικο αδερφε.Ενοουσα τον βραχο fiji.Απλως ετσι συνηθιζω να τον λεω.. Eτσι που το διατυπωσες φανηκε ειρωνικο.Τελος παντων,αφου διευκρινιστηκε το θεμα οκ. Μου λες ότι το τάισμα των βακτηρίων γίνεται με το zeofood? Και με το zeofood.Aυτο που μπορω να κανω εγω ειναι να μειωσω την δοση σε 1 η 2 σταγονες 2 φορες την εβδομαδα.Εσυ που στηριζεις οτι δεν χρειαζεται το zeofood σε αυτην την φαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Νοεμβρίου 2010 #181 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Γνώμη μου αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα με νιτρικά ή φωσφορικά- άλγες θα πρέπει να το ελαττώσεις όπως λες(σε αυτή τη φάση).Το zeostart αναλαμβάνει εξολοκλήρου την θρέψη των βακτηρίων.Στην ουσία είναι πηγή άνθρακα(αιθανόλη) όπως ή βότκα, απλά δεν αποτελείτε από μια πηγή αλλά από περισσότερες.Το zeofood δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει.Τα νιτρικά και τα φωσφορικά σε αντίθετη περίπτωση θα μηδένιζαν πραγματικά(πράγμα που δεν το θες) και δεν θα είχαν τη παραμικρή τροφή τα κοράλια σου. Γι αυτό και σου λέω ότι στην φάση που είσαι τώρα χωρίς sps θα μπορούσες να μειώσεις την δόση σου ή και να την σταματήσεις και απλά να ταΐζεις περισσότερο. Επίσης επειδή σε βλέπω λίγο επιθετικό(μπορεί να είναι ιδέα μου) να ξες εδώ είμαστε για να κάνουμε μια αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών μαθαίνοντας πότε ο ένας και πότε ο άλλος για τα ενυδρεία. Καλή συνέχεια λοιπόν Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Νοεμβρίου 2010 Author #182 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Γνώμη μου αν συνεχίσεις να έχεις πρόβλημα με νιτρικά ή φωσφορικά- άλγες θα πρέπει να το ελαττώσεις όπως λες(σε αυτή τη φάση).Το zeostart αναλαμβάνει εξολοκλήρου την θρέψη των βακτηρίων.Στην ουσία είναι πηγή άνθρακα(αιθανόλη) όπως ή βότκα, απλά δεν αποτελείτε από μια πηγή αλλά από περισσότερες.Το zeofood δεν είναι τυχαίο ότι υπάρχει.Τα νιτρικά και τα φωσφορικά σε αντίθετη περίπτωση θα μηδένιζαν πραγματικά(πράγμα που δεν το θες) και δεν θα είχαν τη παραμικρή τροφή τα κοράλια σου. Γι αυτό και σου λέω ότι στην φάση που είσαι τώρα χωρίς sps θα μπορούσες να μειώσεις την δόση σου ή και να την σταματήσεις και απλά να ταΐζεις περισσότερο. Νιτρικα εχω 10 και φωσφορικα 0(δεν ανεβηκαν καθολου απο την αρχη που αρχισα το zeovit).Eπισης το χρωμα στο τεστ των νιτρικων αρχιζει και ταιριαζει προς το 5.Ακομα λιγοτερο προς το ροζ. Επίσης επειδή σε βλέπω λίγο επιθετικό(μπορεί να είναι ιδέα μου) να ξες εδώ είμαστε για να κάνουμε μια αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών μαθαίνοντας πότε ο ένας και πότε ο άλλος για τα ενυδρεία. Καλή συνέχεια λοιπόν Επιθετικος δεν ειμαι καθολου και στην αποψη της ανταλλαγης πληροφοριων ειμαι συμφωνος.Απλα βλεπω μια κατακραυγη προς το zeovit της korallen,σε σχεση με αλλα αντιστοιχα συστηματα που κυκλοφορουν στην αγορα οπως το neozeo και αλλα αντιστοιχα συστηματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 23 Νοεμβρίου 2010 #183 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Επιθετικος δεν ειμαι καθολου και στην αποψη της ανταλλαγης πληροφοριων ειμαι συμφωνος.Απλα βλεπω μια κατακραυγη προς το zeovit της korallen,σε σχεση με αλλα αντιστοιχα συστηματα που κυκλοφορουν στην αγορα οπως το neozeo και αλλα αντιστοιχα συστηματα. Ακόμα και κατακραυγή να υπάρχει(Εγώ την κράζω αν και εδώ δεν το κάνω) δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα πλαίσια τις συζήτησης που κάνουμε.Εκτός και αν είσαι αντιπρόσωπος Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Νοεμβρίου 2010 Author #184 Share 23 Νοεμβρίου 2010 Ακόμα και κατακραυγή να υπάρχει(Εγώ την κράζω αν και εδώ δεν το κάνω) δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στα πλαίσια τις συζήτησης που κάνουμε.Εκτός και αν είσαι αντιπρόσωπος Αντιπροσωπος; Οχι απλα το βλεπω να γερνει προς μια πλευρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Δεκεμβρίου 2010 Author #185 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 update.Καινουριοι κατοικοι στο ενυδρειο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
james4784 19 Δεκεμβρίου 2010 #186 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
chris z3 19 Δεκεμβρίου 2010 #187 Share 19 Δεκεμβρίου 2010 καλη συνεχεια καλη συνεχεια και σε σενα.... καλοσορισες περνα μια βολτα απο δω να μας συστηθεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 21 Δεκεμβρίου 2010 Author #188 Share 21 Δεκεμβρίου 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saradoulis 23 Δεκεμβρίου 2010 #189 Share 23 Δεκεμβρίου 2010 ομορφα keep reefing! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιανουαρίου 2011 Author #190 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Καινούργιες φωτογραφίες από καινούρια κοραλλακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιανουαρίου 2011 Author #191 Share 15 Ιανουαρίου 2011 (edited) Καινούργιες φωτογραφίες από καινούρια κοραλλακια. Έγινε επεξεργασία 15 Ιανουαρίου 2011 - maik78 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 15 Ιανουαρίου 2011 Author #192 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Έχει και συνέχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrGe07 15 Ιανουαρίου 2011 #193 Share 15 Ιανουαρίου 2011 Όμορφα κοραλακια. Μπράβο, έτσι να βλέπουμε συχνά update, να μην χορταίνουμε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιανουαρίου 2011 Author #194 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Αποφάσισα να βάλω δυο φωτογραφίες από μια acropora.O λόγος είναι η διαφορά στο χρώμα και στην ανάπτυξη.Φυσικά προς το καλύτερο.Φαίνεται και η ακριβής ημερομηνία σε κάθε φωτογραφία.Απολαύστε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 18 Ιανουαρίου 2011 Author #195 Share 18 Ιανουαρίου 2011 Λόγω μεγάλης ανάλυσης της φωτογραφίας δεν μπορούσα να προσθέσω και τις δυο σε μια δημοσίευση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 20 Ιανουαρίου 2011 #196 Share 20 Ιανουαρίου 2011 ευτυχώς που υπάρχουν ΤΕΤΟΙΑ reef και ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ τα μάτια μας!!!!!!!!! μπράβο ΑΡΧΗΓΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιανουαρίου 2011 Author #197 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Eυχαριστω για τα καλα λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιανουαρίου 2011 Author #198 Share 20 Ιανουαρίου 2011 Eυχαριστω για τα καλα λογια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #199 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Καινούργια κοραλακια,καινούργιες φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 6 Φεβρουαρίου 2011 Author #200 Share 6 Φεβρουαρίου 2011 Και συνεχιζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος