maik78 6 Σεπτεμβρίου 2014 Author #601 Share 6 Σεπτεμβρίου 2014 Ομορφιές φιλε μου,ολα δείχνουν σε πολυ καλη κατάσταση.... Ο κούκλος πως τα πηγαίνει?τρώει κανονικά? Ευχαριστώ Θανάση. Από εμένα δεν έχει φάει ακόμα.Τρώει διάφορα από τον βράχο. Ευτυχώς είναι γεμάτη η κοιλιά του. Κάποια στιγμή θα φάει. Πολυ ωραιο χρωμα το κοραλακι Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 11 Σεπτεμβρίου 2014 #602 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο μακαρε τα κοραλια δειχνουν υγειεστατα και με πολυ καλα χρωματα φιλε!Μπραβο και φτου φτου! Εχει "ανεβει" πολυ το ενυδρειο φιλε Το ψαρακι εφαγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 11 Σεπτεμβρίου 2014 Author #603 Share 11 Σεπτεμβρίου 2014 Μπραβο μακαρε τα κοραλια δειχνουν υγειεστατα και με πολυ καλα χρωματα φιλε!Μπραβο και φτου φτου! Εχει "ανεβει" πολυ το ενυδρειο φιλε Το ψαρακι εφαγε? Ευχαριστώ Μιχάλη. Είδες τι κάνουν τα biopellets; ΝΟ3 1,7 και po4 0,15.Κάνω υπομονή. Το ψαράκι δεν έχει φάει ακόμα από την τροφή που ρίχνω εγώ. Έχει βρει κάποιον σπόγγο που είχε βγάλει ο βράχος και τρώει από εκεί.Γενικά όλη την ημέρα τσιμπολογάει στο ενυδρείο. Νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 20 Σεπτεμβρίου 2014 #604 Share 20 Σεπτεμβρίου 2014 Μακη τη των ταιζεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 22 Σεπτεμβρίου 2014 #605 Share 22 Σεπτεμβρίου 2014 Ευχαριστώ Μιχάλη. Είδες τι κάνουν τα biopellets; ΝΟ3 1,7 και po4 0,15.Κάνω υπομονή. Το ψαράκι δεν έχει φάει ακόμα από την τροφή που ρίχνω εγώ. Έχει βρει κάποιον σπόγγο που είχε βγάλει ο βράχος και τρώει από εκεί.Γενικά όλη την ημέρα τσιμπολογάει στο ενυδρείο. Νομίζω ότι είναι σε καλό δρόμο. Πως παει το ενυδρειο σου και το ψαράκι σου, έφαγε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 7 Οκτωβρίου 2014 #606 Share 7 Οκτωβρίου 2014 ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 2 Νοεμβρίου 2014 #607 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Κάνα νέο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 2 Νοεμβρίου 2014 Author #608 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Υπομονή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 2 Νοεμβρίου 2014 #609 Share 2 Νοεμβρίου 2014 Επισης πως παει το idol. Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 3 Νοεμβρίου 2014 #610 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Άρα περιμένουμε ενα γερό update Όντως τι ψάρι πως παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 3 Νοεμβρίου 2014 Author #611 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Επισης πως παει το idol. Άρα περιμένουμε ενα γερό update Όντως τι ψάρι πως παει? Σε εμένα δεν έφαγε καθόλου και το έδωσα σε φίλο και είναι μια χαρά. Τρώει κανονικά. Τώρα έχω ένα auriga και τρώει. Επίσης έχει αρχίσει και τσιμπάει και κάτι αιπτάζιες! Φώτο θα μπουν όταν εγκατασταθούν και τα multicolor στο vertex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 3 Νοεμβρίου 2014 #612 Share 3 Νοεμβρίου 2014 Σε εμένα δεν έφαγε καθόλου και το έδωσα σε φίλο και είναι μια χαρά. Τρώει κανονικά. Τώρα έχω ένα auriga και τρώει. Επίσης έχει αρχίσει και τσιμπάει και κάτι αιπτάζιες! Φώτο θα μπουν όταν εγκατασταθούν και τα multicolor στο vertex. Τα παρηγγειλες?μεγειες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 7 Νοεμβρίου 2014 Author #613 Share 7 Νοεμβρίου 2014 Τα παρηγγειλες?μεγειες. Όχι ακόμα. Είμαι πολύ κοντά όμως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιανουαρίου 2015 Author #614 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Επειδή έχω πολύ καιρό να ανεβάσω φώτο πάρτε μερικές. Αυτές για σήμερα. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAN 19 Ιανουαρίου 2015 #615 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Τα κλαμακια σου οπως και τα υπόλοιπα κοράλλια ειναι σε πολυ καλη κατάσταση οσο για τον Νασο ειναι απο τις μεγάλες μου αγάπες... Μπραβο φιλε μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 19 Ιανουαρίου 2015 #616 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Μακη μια χαρα ολα δεν εχει αλλες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 19 Ιανουαρίου 2015 Author #617 Share 19 Ιανουαρίου 2015 Τα κλαμακια σου οπως και τα υπόλοιπα κοράλλια ειναι σε πολυ καλη κατάσταση οσο για τον Νασο ειναι απο τις μεγάλες μου αγάπες... Μπραβο φιλε μου... Ευχαριστώ Θανάση! Ότι καλύτερο μπορώ να τους προσφέρω το έχουν. Μακη μια χαρα ολα δεν εχει αλλες? Νίκο έχω και άλλες αλλά για σήμερα είναι αρκετές. Από αύριο πάλι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Puff 20 Ιανουαρίου 2015 #618 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφα όλα! Μπράβο να σου ζήσουν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 20 Ιανουαρίου 2015 Author #619 Share 20 Ιανουαρίου 2015 Πολύ όμορφα όλα! Μπράβο να σου ζήσουν!! Ευχαριστώ Λουκά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 21 Ιανουαρίου 2015 #620 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Ολα πανέμορφα αλλα το ψαρι κλέβει την παράσταση! Μπράβο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasso 21 Ιανουαρίου 2015 #621 Share 21 Ιανουαρίου 2015 +1 για το ψάρι και γενικά ολα όμορφα να τα χαίρεσαι!!βγαλε μας και μια ολόκληρη .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ενυδριακιας 21 Ιανουαρίου 2015 #622 Share 21 Ιανουαρίου 2015 Super!!!!!!!!!!!!!ωραιες φωτο!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Discos 21 Ιανουαρίου 2015 #623 Share 21 Ιανουαρίου 2015 (edited) Αξιοπρεπέστατες φωτογραφιες, ολα φαινονται ωραια, συνέχισε ετσι! Έγινε επεξεργασία 21 Ιανουαρίου 2015 - Discos Link to comment Share on other sites More sharing options...
paul.asty 22 Ιανουαρίου 2015 #624 Share 22 Ιανουαρίου 2015 Πολυ ωραιες φωτο Βαλε μας και αλλες φωτι και φυσικα fts Το ασπρο sps τι ειναι? Εχω ξαναδει μια ασπρη acropora αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτην Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 23 Ιανουαρίου 2015 Author #625 Share 23 Ιανουαρίου 2015 Ολα πανέμορφα αλλα το ψαρι κλέβει την παράσταση! Μπράβο σου! Είναι και σε τέτοιο μέγεθος που δείχνει τα χρώματά του. +1 για το ψάρι και γενικά ολα όμορφα να τα χαίρεσαι!!βγαλε μας και μια ολόκληρη .... Ευχαριστώ! Το Σαββατοκύριακο θα ανεβούν και άλλες και θα έχει και fts. Super!!!!!!!!!!!!!ωραιες φωτο!!!!!!! Ευχαριστώ!! Αξιοπρεπέστατες φωτογραφιες, ολα φαινονται ωραια, συνέχισε ετσι! Ευχαριστώ Μάριε. Πολυ ωραιες φωτο Βαλε μας και αλλες φωτι και φυσικα fts Το ασπρο sps τι ειναι? Εχω ξαναδει μια ασπρη acropora αλλα δεν ειχε καμια σχεση με αυτην Σαββατοκύριακο έρχονται! Όσο για το άσπρο αν κατάλαβα για ποιο λες δεν είναι sps. Είναι κάποιο είδος σφουγγαριού που βγήκε στον βράχο από μόνο του. Σε κάποια άλλα σημεία έχει και κίτρινα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος