Nash 25 Αυγούστου 2009 Author #26 Share 25 Αυγούστου 2009 Mας μπερδεψες.... οχι εγω μπερδευτικα...λαθος μου...λοιπον θα ειναι αφρικανες αλλα δεν ξερω τι ακομα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Αυγούστου 2009 #27 Share 25 Αυγούστου 2009 οχι εγω μπερδευτικα...λαθος μου...λοιπον θα ειναι αφρικανες αλλα δεν ξερω τι ακομα αν θελεις αφρικανες κιχλιδες ανοιξε στην αναλογη κατηγορια (κιχλιδες αφρικης) θεμα για να σε βοηθησουμε........... ................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash 25 Αυγούστου 2009 Author #28 Share 25 Αυγούστου 2009 που να το ανοιξω...στο ''Αρχαριοι γλυκου νερου''?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nash 25 Αυγούστου 2009 Author #29 Share 25 Αυγούστου 2009 αα καταλαβα που να ανοιξω θεμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Αυγούστου 2009 #30 Share 25 Αυγούστου 2009 που να το ανοιξω...στο ''Αρχαριοι γλυκου νερου''?? Αν θιες αφρικανικα εδω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος