fisakis 22 Αυγούστου 2009 #1 Share 22 Αυγούστου 2009 ενας φιλος εχει ενα ενυδρειο 60 λιτρων και εχει μεσα 4 αρσενικα γκαπυ. θελει να βαλει κανενα σαλιγκαρι, γαριδα, και κανα δυο ψαρακια λιγο μεγαλυτερα απο τα γκαπυ, σαν κεντρικο θεμα. μπορει? και αν ναι τι? εχει ασπρη χαλαζιακη αμμο, καθολου φυτα, απλα κανα δυο μικρα διακοσμιτικα τυπου ναυαγιο και ατλαντιδα. τιμες νερου οπως η τιμες υδρευσης της αθηνας. του εχω πει γενικοτερα περι βιοτοπων αλλα αυτος τιποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 23 Αυγούστου 2009 #2 Share 23 Αυγούστου 2009 Θαναση, κι εγω πριν ξεκινησω να στηνω το κοινωνικό έψαχνα να δω τι μπορω να βάλω μαζι με τα γκαπυ.... Οι απαντησεις δε μου αρεσαν γιατι το μόνο που μπορουσα ήταν αλλα ζωοτοκα. Δυστηχως λόγω των συνθηκων που θέλουν τα γκαπυ δε μπορεις να βάλεις και πολλα. Οπότε εγω έριξα το ph και το γύρισα σε κοπαδιαστα... και ειδες το αποτελεσμα. Καλη επιτυχια στο φίλο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 23 Αυγούστου 2009 #3 Share 23 Αυγούστου 2009 (edited) ενας φιλος εχει ενα ενυδρειο 60 λιτρων και εχει μεσα 4 αρσενικα γκαπυ. θελει να βαλει κανενα σαλιγκαρι, γαριδα, και κανα δυο ψαρακια λιγο μεγαλυτερα απο τα γκαπυ, σαν κεντρικο θεμα. μπορει? και αν ναι τι? εχει ασπρη χαλαζιακη αμμο, καθολου φυτα, απλα κανα δυο μικρα διακοσμιτικα τυπου ναυαγιο και ατλαντιδα. τιμες νερου οπως η τιμες υδρευσης της αθηνας. του εχω πει γενικοτερα περι βιοτοπων αλλα αυτος τιποτα. Να βαλει κανενα apple snail Απο αλλα ψαρια.... Κανενα γκαπι αρσενικο ακομα? Λιγο δυσκολα... Έγινε επεξεργασία 23 Αυγούστου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 23 Αυγούστου 2009 Author #4 Share 23 Αυγούστου 2009 βασικα θελει ενα αλλο ειδος λιγο μεγαλυτερο απο τα γκαπυ. καπου 7 εκατοστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 24 Αυγούστου 2009 #5 Share 24 Αυγούστου 2009 βασικα θελει ενα αλλο ειδος λιγο μεγαλυτερο απο τα γκαπυ. καπου 7 εκατοστα. Ενα ψαρι θέλει?? Παντως ειναι δυσκολο να βρεις κατι τετοιο θαναση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 24 Αυγούστου 2009 #6 Share 24 Αυγούστου 2009 αρσενικο sword tail; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος