annateo 21 Αυγούστου 2009 #1 Share 21 Αυγούστου 2009 (edited) καλησπερα εχω αυτο το φυτο το εχω αγορασει για vallisneria(με ταμπελακι της tropica). το εχω περιπου 8 μηνες. μετα απο μια ''διαφωνια" που ειχα εδω μεσα για το μεγεθος του το εψαξα λιγο παραπανω και μαλλον τελικα δεν ειναι vallisneria. επειδη δεν εχω ξαναδει απο κοντα, μηπως μπορειτε να με βοηθησετε ποιο απο τα δυο εχω; αυτο που με κανει να πιστευω οτι δεν ειναι vallisneria ειναι το μεγεθος του το οποιο εχει ξεπερασει τα170 εκατοστα,και το ριζωμα του που ειναι σαν βωλβος οχι οτι αλλαζει κατι ιδιαιτερα στις απαιτησεις απλα για να ξερω τι εχω. ευχαριστω Έγινε επεξεργασία 21 Αυγούστου 2009 - annateo Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 21 Αυγούστου 2009 #2 Share 21 Αυγούστου 2009 Για κρεμμυδι το κοβω (Crinum Thaianum) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 21 Αυγούστου 2009 #3 Share 21 Αυγούστου 2009 Για κρεμμυδι το κοβω (Crinum Thaianum) κρεμυδι?? υπαρχει κρεμυδι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
maikl 22 Αυγούστου 2009 #4 Share 22 Αυγούστου 2009 ....να βαλω και γω την τοματια να κανουμε σαλατα??? ....παντως και 'γω crinum το βλεπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 22 Αυγούστου 2009 #5 Share 22 Αυγούστου 2009 από τη στιγμή που έχει βολβό είναι σίγουρα crinum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 22 Αυγούστου 2009 Author #6 Share 22 Αυγούστου 2009 οκ, ευχαριστω παιδια. και εγω απο οταν το εψαξα αυτο καταλαβα. απλως μου κανει εντυπωση γιατι ειχε καρτελακι της tropica οτι ειναι vallisneria. μαλλον τα ανακατεψε ο πετσοπας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος