Χρήστος 96 20 Αυγούστου 2009 #1 Share 20 Αυγούστου 2009 (edited) το φως πρέπει να το σβήνω αλλά όταν θα το ανοίγω θα τρελαίνονται οι γαρίδες τι να κάνω Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akkornteon 20 Αυγούστου 2009 #2 Share 20 Αυγούστου 2009 Καλημέρα φίλε μου, εννοείς ότι θα γίνονται νευρικές οι γαρίδες σου; Τι γαρίδες είναι και σε πόσα λίτρα; Οι δικές μου red crystal σε 50lt φυτεμένο δεν δείχνουν νευρικότητα και έχω καθημερινά 9 ώρες φωτισμό. Βοηθάει πολύ να ανοιγοκλείνει το φως τις ίδιες ώρες κάθε μέρα οπότε αισθάνονται όπως στη φύση την διαδοχή ημέρας και νύχτας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 20 Αυγούστου 2009 Author #3 Share 20 Αυγούστου 2009 Τι γαρίδες είναι και σε πόσα λίτρα; είναι αμανο και μια red cherry και είναι 30 λίτρα και περίπου τι ώρα να το κλείνω το φως ναι το έκανα μια μέρα και το πρωί όταν το άνοιξα οι γαρίδες τρελάθηκαν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panagiotis Satanas 9 Σεπτεμβρίου 2009 #4 Share 9 Σεπτεμβρίου 2009 Μηπως δεν εχεις αρκετες κρυψωνες? Επεισης το φως κατα τις 7-8 πρεπει να το κλεινεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος