mariathk 19 Αυγούστου 2009 #1 Share 19 Αυγούστου 2009 ανακαλυψα στο ενυδρειο μου σαλιγκαρια!πρεπει να τα βγαλω?πρεπει να βαλω φαρμακα?που βρεθηκαν?μηπως τα φυτα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariathk 19 Αυγούστου 2009 Author #2 Share 19 Αυγούστου 2009 ειμαι σε λαθος κατηγορια!!πως θα το διορθωσω?ηθελα να δημοσιευθει στους αρχαρειους γλυκου νερου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Αυγούστου 2009 #3 Share 19 Αυγούστου 2009 (edited) ανακαλυψα στο ενυδρειο μου σαλιγκαρια!πρεπει να τα βγαλω?πρεπει να βαλω φαρμακα?που βρεθηκαν?μηπως τα φυτα? ναι εγώ βρήκα δυο μώρα σαλιγκάρια apple snail golden και μια γαρίδα πολλά πράγματα μπορεί να μεταφερθούν με τα φυτά Έγινε επεξεργασία 19 Αυγούστου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 19 Αυγούστου 2009 #4 Share 19 Αυγούστου 2009 ανακαλυψα στο ενυδρειο μου σαλιγκαρια!πρεπει να τα βγαλω?πρεπει να βαλω φαρμακα?που βρεθηκαν?μηπως τα φυτα? Xαλαρωσε!! Δεν βαζεις φαρμακα ουτε τιποτα. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Γενικα αν δεν πεφτει πολυ τροφη κατω, δεν θα αναπαραχθουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Αυγούστου 2009 #5 Share 19 Αυγούστου 2009 Αν δεν σε ενοχλουν μην τα βγαλεις...Απλα προσεχε αν καθαρισεις τα τζαμια με μαγνητες να μην πιασεις κανενα και σου γρατζουνησουν το τζαμι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Αυγούστου 2009 #6 Share 19 Αυγούστου 2009 ξέρεις τι σαλιγκάρια ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariathk 19 Αυγούστου 2009 Author #7 Share 19 Αυγούστου 2009 Xαλαρωσε!! Δεν βαζεις φαρμακα ουτε τιποτα. Ποσα λιτρα ειναι το ενυδρειο? Γενικα αν δεν πεφτει πολυ τροφη κατω, δεν θα αναπαραχθουν βρηκα 2 προς το παρον.60λτ ειναι το ενυδρειο.να τα βγαλω λες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariathk 19 Αυγούστου 2009 Author #8 Share 19 Αυγούστου 2009 ξέρεις τι σαλιγκάρια ? δεν ξερω τι ειναι.το ενα που επιασα ειναι καφε και μακρυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Αυγούστου 2009 #9 Share 19 Αυγούστου 2009 μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Αυγούστου 2009 #10 Share 19 Αυγούστου 2009 Αστα αυτα ζουν στον βυθο..Δεν πειραζουν τα φυτα και οξυγωνωνουν και τον βυθο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mariathk 19 Αυγούστου 2009 Author #11 Share 19 Αυγούστου 2009 μπορείς να το βγάλεις φωτογραφία ειναι πολυ μικρα θα το προσπαθησω ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 19 Αυγούστου 2009 #12 Share 19 Αυγούστου 2009 Αστα αυτα ζουν στον βυθο..Δεν πειραζουν τα φυτα και οξυγωνωνουν και τον βυθο... μην τα πειραξεις. εχουν δουλεια να κανουν. ασε που οσα και να βγαλεις θα εχεις παντα. αν δεν τα θελεις εσυ δωστα σε κανεναν αλλο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 19 Αυγούστου 2009 #13 Share 19 Αυγούστου 2009 μην τα πειραξεις! Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 19 Αυγούστου 2009 #14 Share 19 Αυγούστου 2009 εαν θες να απαλλαγεις παρε botia, εγω εβαλα 5 botia striata και δεν εμεινε ουτε ενα, μονο αδεια κελυφη,ακομα και τα aple snail που κανανε κανα 2 γεννες φαγανε και εκεινα, οριστε και μια φωτο απο τα striata : η αλλιως παρε μια παγιδα εγω πηρα μια της sera και τα πρωτα βραδια εβγαζα 100-120 σαλιγγαρια,βεβαια απο τοτε που πηρα τα botia δεν την ξαναχρειαστηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 19 Αυγούστου 2009 #15 Share 19 Αυγούστου 2009 εαν θες να απαλλαγεις παρε botia.... Αρκετα προβληματα εχει το ενυδρειο της μη το φορτωσει κι αλλα, τα σαλιγγαρια δεν προκειται να κανουν κακο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος