kostas disc 20 Αυγούστου 2009 Author #26 Share 20 Αυγούστου 2009 μέχρι να τα βρείς ξεκίνα σιφωνιάρισμα μέρα νυκτα και βγάζε όσα βλέπεις.... [/quot σιγουρα.......πιστευω απο οτι εριξα μια ματια μονο σε monti πανε ετσι δεν ειναι??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 20 Αυγούστου 2009 #27 Share 20 Αυγούστου 2009 (edited) Τα ψάρια της κατηγορία wrasse γενικά βοηθούν, κυρίως όμως αυτό που σου έστειλα Έγινε επεξεργασία 20 Αυγούστου 2009 - salamander Link to comment Share on other sites More sharing options...
konchrist 21 Αυγούστου 2009 #28 Share 21 Αυγούστου 2009 Τι εγινε φιλε Κωστα? Εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 28 Αυγούστου 2009 Author #29 Share 28 Αυγούστου 2009 Τι εγινε φιλε Κωστα? Εχουμε κανενα νεο απο το μετωπο? Καλημέρα τα μάζεψα και έφυγα για ΣΥΒΟΤΑ Σιγα μην κάτσω να σκάσω!!!!!!!!γύρισα προχθές και δεν ειδα αλλα κοραλια να εχουν δεχτεί επίθεση...τωρα βέβαια εχουν μείνει acrop. και δεν νομίζω να την πέφτουν εύκολα σε αυτες...τωρα θα δείξει!θα σας ενημερώσω αν κάποιος ξέρει αν κάνουν κακό και σε acro ας μας πει Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 28 Αυγούστου 2009 #30 Share 28 Αυγούστου 2009 Καλημέρα τα μάζεψα και έφυγα για ΣΥΒΟΤΑ Σιγα μην κάτσω να σκάσω!!!!!!!!γύρισα προχθές και δεν ειδα αλλα κοραλια να εχουν δεχτεί επίθεση...τωρα βέβαια εχουν μείνει acrop. και δεν νομίζω να την πέφτουν εύκολα σε αυτες...τωρα θα δείξει!θα σας ενημερώσω αν κάποιος ξέρει αν κάνουν κακό και σε acro ας μας πει σε πορίτη έχω βγάλει πάνω απο 50 άτομα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 28 Αυγούστου 2009 Author #31 Share 28 Αυγούστου 2009 αν δω οτι συμβαινει κατι τέτοιο απλά ειναι τα πράγματα......3000 ευρώ περίπου δαπανήθηκαν για ψυχολογικούς λόγους και νιώθαμε καλά.....δυστυχώς το χόμπι αυτό είναι....ΠΡΟΣΤΥΧΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
bukowski 28 Αυγούστου 2009 #32 Share 28 Αυγούστου 2009 (edited) Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες, νομίζω πως έβαλα nudibranches στο ενυδρείο μου με το πρώτο μου κοράλλι Ερώτηση αρχαρίου: αν μπει αυτό το wrasse στο σύστημα, δεν ξεκάνει τους ερημίτες και τα σαλιγκάρια; Μετά τι γίνεται με την άλγη; Έγινε επεξεργασία 28 Αυγούστου 2009 - bukowski Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 30 Αυγούστου 2009 Author #33 Share 30 Αυγούστου 2009 άγνωστο.....τα ψάρια από που θα τα βρεις?????? ρώτησα και θα.........τα φέρουν Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas disc 2 Σεπτεμβρίου 2009 Author #34 Share 2 Σεπτεμβρίου 2009 Τώρα που βλέπω τις φωτογραφίες, νομίζω πως έβαλα nudibranches στο ενυδρείο μου με το πρώτο μου κοράλλι Ερώτηση αρχαρίου: αν μπει αυτό το wrasse στο σύστημα, δεν ξεκάνει τους ερημίτες και τα σαλιγκάρια; Μετά τι γίνεται με την άλγη; Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannispass 1 Μαρτίου 2011 #35 Share 1 Μαρτίου 2011 παιδιά ΔΕΙΤΕ!!!!!!!!!!!!!!! αυτό το γαμ..... ειχε κολλήσει στην acro και χθες που "άδειασε" το ενυδρείο όπως βλέπετε το ειδα και του ξηγηθηκα λεμονάκι πρώτα και ύστερα στην συλλογή να το θυμαμε....με πάει πάντως δεν μπορείς να πεις Aυτο ακριβως έχω δει και εγω σκαρφαλωμένο σε κοράλλι μου. Τι είναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος