piranxobios 18 Αυγούστου 2009 #1 Share 18 Αυγούστου 2009 οριστε και ενα απο τα δικα μου ενυδρεια: ογκος νερου : σχεδον 750 λιτρα φιλτρανση : 1 fluval FX5 σχεδον 2.500 λιτρα/ωρα & 1 JBL 1500 λιτρα/ωρα siporax & substratpro λαμπα UV 11W 24h/24h ιονιστης νερου: eco equalaizer θερμανση : 2 χ 300w τιτανιου με Tcontrol της Aquamedic. χαλικι : μαυρος βαλσατης μη ασβεστολιθικο διακοσμηση: 2-3 διαφορες ριζες Mangroven ( φυτα δεν επιβιωνουν) παραμετροι νερου : ph : 7-7,5 , gh :12, kh : 6 αλλαγες νερου καθε 15 ημερες απο το δικτυο με προσθηκη αντιχλωριου κατοικοι του ενυδρειου: 12 pygocentrus naterreri 15-25 cm, 1 pygocentrus piraya 17-19 cm & 3 common pleco 15-20 cm oριστε και καποιες φωτο: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 18 Αυγούστου 2009 #2 Share 18 Αυγούστου 2009 Πανεμορφο!!! Τοσο πολυ που θελω και εγω ενα! Αγρια ομορφια, αυτος ειναι ο χαρακτηρισμος που του ταιριαζει!!! Ερωτηση: Καμια δαγκωνια στους πλεκο βρισκεις? (Ουρα, πανω πτερυγιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 18 Αυγούστου 2009 Author #3 Share 18 Αυγούστου 2009 Πανεμορφο!!! Τοσο πολυ που θελω και εγω ενα! Αγρια ομορφια, αυτος ειναι ο χαρακτηρισμος που του ταιριαζει!!! Ερωτηση: Καμια δαγκωνια στους πλεκο βρισκεις? (Ουρα, πανω πτερυγιο) τους πλεκο δεν τους ακουμπανε καθολου γιατι ηταν πρωτα απο τα πιρανχα στο ενυδρειο...το αντιθετο θα ελεγα οτι ειδικα οι2 πλεκο οι μεγαλυτεροι παιζουν κουτουλιες με τα πιρανχα για να διεκδικισουν κανα κομματι κρεας Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 18 Αυγούστου 2009 #4 Share 18 Αυγούστου 2009 πολυ ομορφο.... κατι στο στησιμο στα ξυλα μου λειπει αλλα δεν ξερω τι. τροφη;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 18 Αυγούστου 2009 #5 Share 18 Αυγούστου 2009 οταν βλεπω αυτο το ενυδρειο συγκινουμαι!!! εβαλα κ εγω τη μεσουλα μου, δηλαδη το χερακι μου για να στηθει! πολυ ομορφο Τασο! να το χαιρεσαι! αν θα αλλαζα κατι... μαλλον θα εβγαζα 2-3 ψαρια. μεγαλωσαν κ αρχιζουν να στριμωχνονται λιγο. κ αν ερθουν τα caribe θα ανεβει επιπεδο. ελπιζω να το δω συντομα κ απο κοντα το ενυδρειο το πρωην piraya μου βασιλιας. σιγουρα δεν υπηρχε καλυτερο ενυδρειο να βρισκεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 18 Αυγούστου 2009 Author #6 Share 18 Αυγούστου 2009 πολυ ομορφο.... κατι στο στησιμο στα ξυλα μου λειπει αλλα δεν ξερω τι. τροφη;; τα ξυλα εκτος απο τη μεγαλη ριζα που δεν μπορω να τη κουνησω ουτε εγω λογω ογκου τα αλλα 2 ποτε δεν θα τα δεις στην ιδια θεση ,τα ψαρια τσακωνονται και τα κανουν ανω κατω ολα...πρεπει καθε μερα να φτιαχνω τις ριζες,τωρα οσον αφορα τη μεγαλη ριζα παλια την ειχα βαλει στο κεντρο αλλα τους ειχε κλεισει το χωρο για κολυμπι τωρα μπορουν και κινουνται πιο ανετα.Απο ταισμα 1 φορα καθε 5 ημερες τρωνε κατεψηγμενη τροφη και καθε 2 ημερες pellets. Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 18 Αυγούστου 2009 Author #7 Share 18 Αυγούστου 2009 οταν βλεπω αυτο το ενυδρειο συγκινουμαι!!! εβαλα κ εγω τη μεσουλα μου, δηλαδη το χερακι μου για να στηθει! πολυ ομορφο Τασο! να το χαιρεσαι! αν θα αλλαζα κατι... μαλλον θα εβγαζα 2-3 ψαρια. μεγαλωσαν κ αρχιζουν να στριμωχνονται λιγο. κ αν ερθουν τα caribe θα ανεβει επιπεδο. ελπιζω να το δω συντομα κ απο κοντα το ενυδρειο το πρωην piraya μου βασιλιας. σιγουρα δεν υπηρχε καλυτερο ενυδρειο να βρισκεται με τα ψαρια ηδη εχω κανονισει να φυγουν 3 απο αυτα γιατι εχουν μεγαλωσει αρκετα... το piraya ολα τα λεφτα...ενω στην αρχη ηταν ιδιο μεγεθος με τα μικρα μου τωρα τα εχει περασει και...συνεχιζει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 18 Αυγούστου 2009 #8 Share 18 Αυγούστου 2009 Ποσο παει το κιλο??? Εγω τα θελω σουπα ομως, έχουν πολλα κοκκαλα!!! Εισαι η αιτια που θελω 2 μεγαλα πλεον ενυδρεια....\ 1 για τις αφρικανεσς και 1 για πιρανχα!!!! Αλλα δυστηχως δεν εχω χόρο!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 18 Αυγούστου 2009 #9 Share 18 Αυγούστου 2009 φοβερο , μου βαζεις ιδεες Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranhas2 19 Αυγούστου 2009 #10 Share 19 Αυγούστου 2009 ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 19 Αυγούστου 2009 #11 Share 19 Αυγούστου 2009 Πανέμορφο!!! Τόσο πολύ που δεν έχω λόγια να εκφραστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 19 Αυγούστου 2009 #12 Share 19 Αυγούστου 2009 Μπραβο βρε Τασο!!!! τρομερο το ενυδρειο σου!!!! απο τα πιο ομορφα που εχω δει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 19 Αυγούστου 2009 #13 Share 19 Αυγούστου 2009 πολυ ωραιο! παρολο που δεν εχω ιδεα απο τετοια ψαρια εντυπωσιαζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 19 Αυγούστου 2009 #14 Share 19 Αυγούστου 2009 Πολυ αγριο.. Aλλα πιστευω πως αν μικρινεις την ομαδα θα νισουν πιο ανετα τα υπολοιπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dnmhx 19 Αυγούστου 2009 #15 Share 19 Αυγούστου 2009 πολυ ωραιο. μπραβο. φυτα δεν εχεις βαλει ε; καλυτερα. κι εγω θα τα βγαλω απο το δικο μου γιατι ολο μου τα κοβουνε. ριζες και ξυλα μονο και μαλιστα μεγαλα να μην τα μετακινουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 19 Αυγούστου 2009 #16 Share 19 Αυγούστου 2009 Συγχαριτήρια! Πολύ όμορφο να το χαίρεσαι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος