ignisport 8 Αυγούστου 2009 #1 Share 8 Αυγούστου 2009 To ενυδρειάκι μου , ριο 260 με πακού . Περιμένω τις απόψεις σας! Το ένα φυτό είναι ζωντανό πίσω απο το ξύλο, το άλλο προς το παρόν είναι ψέυτικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 9 Αυγούστου 2009 #2 Share 9 Αυγούστου 2009 Ειπαμε... 1. τα pacu δεν ειναι red belly... 2. τα ψαρια σου θα γινουν συντομα 80cm - 1m.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Αυγούστου 2009 #3 Share 14 Αυγούστου 2009 για το ενυδρειο θα ελεγα οτι θα εδειχνε πολυ με μερικες valisneria στις γωνιες πισω κ με μερικους εχινοδορους για να γεμισει λιγο. τα φυτα που σου προτεινω ειναι ανθεκτικα, χαμηλων απαιτησεων κ τα βρισκεις ευκολα. τα ψαρια σου ειναι αυτα http://www.aquazone.gr/index.php?ind=fishp...ew&iden=745 γνωστα οπως αναφερεις σαν red belly pacu εξαιτιας της ομοιοτητας τους με τα red belly piranha. οπως θα διαβασεις στο προφιλ τους τα ψαρια αυτα μεγαλωνουν πολυ κ γρηγορα. ετσι συντομα δεν θα μενει τιποτα ορθιο στο ενυδρειο σου, ουτε κ φυτο. γνωμη μου ειναι οτι κακως πωλουνται αυτα τα ψαρια στην Ελλαδα καθως δεν υπαρχουν ενυδρεια "τερατα" που να μπορουν να τα φιλοξενησουν κ θα ηταν καλυτερα να τα επιστρεψεις πισω τωρα που μπορει κ να τα παρει κανενα petshop (κ να τα δωσει βεβαια σε καποιον αλλο αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια). σου το λεω εγω που απο αγνοια ειχα τετοια ψαρια κ τραβηξα πολλα.... καλη συνεχεια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 14 Αυγούστου 2009 #4 Share 14 Αυγούστου 2009 Ειπαμε... 1. τα pacu δεν ειναι red belly... 2. τα ψαρια σου θα γινουν συντομα 80cm - 1m.... τα pACU ειναι θηρευτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Αυγούστου 2009 #5 Share 14 Αυγούστου 2009 τα pACU ειναι θηρευτες? οχι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος