makis997 8 Αυγούστου 2009 #1 Share 8 Αυγούστου 2009 Μετα απο κοπους και βλακιες τελειωσα το ενυδρειο .Ευχαριστω για την βοηθεια Ψαρια: δυο applesnails και δυο amano Φυτα: δεν εχω ειδεα οποιος ξερει ας γραψει Ph 7,3 Φωτησμος 15 watt φιλτρο αεραντλια θερμοστατης Στο μελλον θα γινουν οι εξεις πραξεις Κι αλλες γαριδες red charry και amano φυτα Vesicularia dubyana (java moss) Anubias barteri var. nana Hygrophila corymbosa (Siamensis) Microsorum pteropus (java fern) pogostomon stellata (Eusteralis) και πετρε ή ξυλα και θα ακολουθησω μια συμβουλη μην το πνιξεις απο την αρχη Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #2 Share 8 Αυγούστου 2009 και αυτην την ξεχασα δεν χορουσαν σε μια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 8 Αυγούστου 2009 #3 Share 8 Αυγούστου 2009 Ομορφο φιλε μου. Να το χαιρεσαι............ Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #4 Share 8 Αυγούστου 2009 ευχαριστω εχει κανεις καμια συμβουλη για να το βελτειωσω Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #5 Share 8 Αυγούστου 2009 θελω σχολια απο raven viciouscircle koing koing και klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 8 Αυγούστου 2009 #6 Share 8 Αυγούστου 2009 αγαπημενε μου φιλε μακη το ενυδρειο σου ειναι τελειο και θελω να δω αν θα βαλεισ νεα ψαρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #7 Share 8 Αυγούστου 2009 μπα οχι ψαρια αλλα γαριδες κοιτα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Αυγούστου 2009 #8 Share 8 Αυγούστου 2009 εχει πολυ ακομη δουλεια το ενυδρειο σου. το βλεπω λιγο ''χυμα το ενυδρειο σου,διασπαρτα φυτα εδω κι εκει,γλαστρακια φυτων!!! επισης μεσα,φυτα οπως η egeria densaθα επρεπε να ειναι ματσακι και οχι κοτσανι,κοτσανι φυτεμενα.η ανουμπια δεν ξερω αν την εχεις φυτεψει,παντως δεν φυτευεται... θα μπορουσα να σου πω ακομη πολλα,αλλα τωρα ειναι η αρχη και πρεπει να ασχοληθεις λιγουλακι περισσοτερο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #9 Share 8 Αυγούστου 2009 απο φυτα ακομα πειραματιζομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 8 Αυγούστου 2009 #10 Share 8 Αυγούστου 2009 απο φυτα ακομα πειραματιζομαι ναι φανηκε κατι τετοιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 8 Αυγούστου 2009 Author #11 Share 8 Αυγούστου 2009 τελικα γαριδα ειναι το ονομα τις μαστιγας του αερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 8 Αυγούστου 2009 #12 Share 8 Αυγούστου 2009 τελικα γαριδα ειναι το ονομα τις μαστιγας του αερα Μιλάς με γρίφους Μάκη... Λοιπόν ασχολείσαι και αυτό είναι από μόνο του καλό, θα σου πρότεινα ως πρώτο βήμα να αλλάξεις τον βυθό με άμμο που αν συνεχίσεις με γαρίδες μπορεί να είναι και από παραλία καλά πλυμένη με καυτό νερό μέχρι να μην μυρίζει πολύ θάλασσα, το έχω κάνει και στο λέω υπεύθυνα, το καλύτερο και πιό σίγουρο βέβαια θα ήταν χαλαζιακή άμμος από ενυδρειάδικο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 8 Αυγούστου 2009 #13 Share 8 Αυγούστου 2009 Φιλε Μακη, παρηγγειλες οτι θες να ακουσεις και την δικη μου γνωμη. Με τιμα και δεν θα σου χαλασω χατηρι.. Για αρχη και μετα τον αχταρμα που ειχες πριν, τωρα εισαι πλεον σε πολυ καλο δρομο. Το ενυδρειακι σου ειναι ακομα νωρις για να πει κανεις οτιδηποτε, αλλα ειμαι σιγουρος οτι σιγα σιγα θα γινει πολυ ωραιο. Το μονο που με χαλαει εμενα προσωπικα ειναι τα θαλασσινα κελυφη απο πορφυρες. Δεν κολλαει με τιποτα και δεν υπαρχει και κανενας λογος υπαρξης τους. Συνεχισε λοιπον την ωραια προσπαθεια και απο εμενα θα εχεις δωρο, μολις δροσισει λιγο ο καιρος ενα δεματακι με πολλα φυτα και moss καταλληλα για το ενυδρειο σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 27 Σεπτεμβρίου 2009 Author #14 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 αμα δεν γινομαι ενοχλειτικοσ ποτε Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 27 Σεπτεμβρίου 2009 #15 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 (edited) αμα δεν γινομαι ενοχλειτικοσ ποτε Tι θελεις να πεις? pS. Ωραιο το ενυδρειακι σου..Και εγω θα σου ελεγα να πας σε αμμο ομως και να βαλεις καποια φυτα ακομα λιγο πιο οργανωμενα Έγινε επεξεργασία 27 Σεπτεμβρίου 2009 - vag0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 27 Σεπτεμβρίου 2009 Author #16 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 εννοω για το πακετο που λεει παραπανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 27 Σεπτεμβρίου 2009 #17 Share 27 Σεπτεμβρίου 2009 Στειλε μου ενα pm με τα στοιχεια σου και συντομα θα λαβεις το πακετακι που σου εταξα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος