STEFPLAK 11 Απριλίου 2006 #1 Share 11 Απριλίου 2006 ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΜΟΥ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΝΑ ΒΑΛΩ ΧΡΥΣΟΥΨΑΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΩ ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ?ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΑΛΙΟ ΑΜΜΟ ΜΟΥ.(ΣΤΟ ΠΑΛΙΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΥΠΗΡΧΑΝ ΤΡΟΠΙΚΑ ΨΑΡΙΑ.ΣΕ ΤΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΔΙΑΒΙΟΥΝ ΤΑ ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 11 Απριλίου 2006 #2 Share 11 Απριλίου 2006 (edited) ΘΑ μπορούσε να μας πεις για ποσά λίτρα μιλάμε και για ποιο είδος χρυσόψαρου για να μπορέσω να σου δώσω πληροφορίες Θα πρέπει το ενυδρείο να είναι στρωμένο γιατι αλλιώς θα του κανεις ζημια του ψαρουλι και μπορει και να το χασεις. Αν δεν είναι στρωμένο βαλε νερό απ το στρωμένο σου ενυδρείο και υλικό από το φίλτρο που έχεις στο στρωμένο σου ενυδρείο. Πριν απ όλα αυτά θα πρέπει να έχεις καθαρίσει το ενυδρείο σου, κυρίως αν υπήρχε αρρώστια, και το βυθό και μετά περνάς στις διάφορες εργασίες που θες να κανείς Έγινε επεξεργασία 11 Απριλίου 2006 - GIN Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος