nikoloutso 15 Σεπτεμβρίου 2009 #126 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Στη δευτερη φωτογραφια το οχι αριστερα μου μοιαζει με Lombardoi............ Σορρυ για το off topic αλλα δεν αντεξα οταν το διαβασα..... Ρε συ στρατο... ντρεπεσαι να πεις ΔΕΞΙΑ σε προεκλογικη περιοδο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #127 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Επικοινώνησα τώρα μαζί του τιχάνι να είναι και καλός φίλος και μου είπε ότι είναι:pseudotropheus elongatus Το ψαρι στην τελευταια φωτογραφια elongatus; Στη φωτο δειχνει ενα τουμπανο iodotropheus.Το εχεις δει να κανει καθετες ριγες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 15 Σεπτεμβρίου 2009 Author #128 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Το ψαρι στην τελευταια φωτογραφια elongatus; Στη φωτο δειχνει ενα τουμπανο iodotropheus.Το εχεις δει να κανει καθετες ριγες; Στην φωτό όχι, από κοντά φαίνονται πολύ λίγο γραμμές, τώρα τι να πω δεν ξέρω.Και εγώ την γνώμη σας ήθελα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #129 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δες μονος σου και κρινε με ποιο μοιαζει...................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 15 Σεπτεμβρίου 2009 Author #130 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δες μονος σου και κρινε με ποιο μοιαζει...................... Το μονο σίγουρο... αν είναι σημάδι αυτό βεβαια και τώρα το παρατήρησα, έχει στο κεφάλι(μέτωπο) 2 γραμμές όπως σε μερικά από τις φωτό που έστειλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #131 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πω,εγω παντως το βλεπω σαν της τελευταιας φωτογραφιας που ανεβασα. Μπορει και να ξεγελιεμαι ομως,καποια στιγμη ανεβασε παλι καμια φωτογραφια απο αλλες γωνιες και το ξανακοιταμε. Παντως elongatus ειχα πολλα και δε μου μοιαζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 15 Σεπτεμβρίου 2009 Author #132 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Τι να πω,εγω παντως το βλεπω σαν της τελευταιας φωτογραφιας που ανεβασα. Μπορει και να ξεγελιεμαι ομως,καποια στιγμη ανεβασε παλι καμια φωτογραφια απο αλλες γωνιες και το ξανακοιταμε. Παντως elongatus ειχα πολλα και δε μου μοιαζει. Ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
malaw 15 Σεπτεμβρίου 2009 #133 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Στήν φωτογραφία μοιάζει με Pseudotropheous Elongatus Usisya αλλά αυτό άν είχε ρίγες κάθετες και αυτό γιατί έχω μερικές.....θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο Σωκράτη Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #134 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Σορρυ για το off topic αλλα δεν αντεξα οταν το διαβασα..... Ρε συ στρατο... ντρεπεσαι να πεις ΔΕΞΙΑ σε προεκλογικη περιοδο!!! Σιχαινομαι.............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 15 Σεπτεμβρίου 2009 #135 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Στήν φωτογραφία μοιάζει με Pseudotropheous Elongatus Usisya αλλά αυτό άν είχε ρίγες κάθετες και αυτό γιατί έχω μερικές.....θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο Σωκράτη Εγώ είπα για Iodotropheus γιατί έχω ακριβώς το ίδιο ψάρι στο ενυδρείο μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2009 #136 Share 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εγώ είπα για Iodotropheus γιατί έχω ακριβώς το ίδιο ψάρι στο ενυδρείο μου. Το οποιο ψαρι ειχα κι εγω στο ενυδρειο μου....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 16 Σεπτεμβρίου 2009 Author #137 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 Στήν φωτογραφία μοιάζει με Pseudotropheous Elongatus Usisya αλλά αυτό άν είχε ρίγες κάθετες και αυτό γιατί έχω μερικές.....θα συμφωνήσω με τον δάσκαλο Σωκράτη Έχεις δίκαιο αυτό είναι το ψάρι σύμφωνα με τις φωτογραφίες που είδα στο internet Pseudotropheous Elongatus Usisya Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος