LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 #1 Share 2 Αυγούστου 2009 Σήμερα έγινε η τοποθέτηση των πετρών στο ενυδρείο. Θα ήθελα να ακούσω σχόλια και εισηγήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Αυγούστου 2009 #2 Share 2 Αυγούστου 2009 Παρα πολυ ομορφο και το ενυδρειο,και το στησιμο. Τι βαθος εχει το ενυδρειο;Τα φυτα θα προτιμουσα να αντικατασταθουν με αληθινα αφου γεμισεις το ενυδρειο. Καλη συνεχεια.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Αυγούστου 2009 #3 Share 2 Αυγούστου 2009 Πολυ καλο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 Author #4 Share 2 Αυγούστου 2009 Σε ευχάριστο πολύ. Το ενυδρείο είναι 200x50x50.Όσο για τα φυτά και εγώ προτιμώ τα αληθινά αλλα οι περισσότεροι λένε ότι δεν θα μείνουν για πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 2 Αυγούστου 2009 #5 Share 2 Αυγούστου 2009 απο το pet city δεν ειναι το anoubia το 2μετρο?? αν δε κανω λαθος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 2 Αυγούστου 2009 #6 Share 2 Αυγούστου 2009 απο το pet city δεν ειναι το anoubia το 2μετρο?? αν δε κανω λαθος.. Μαλλον κανεις......και μεγαλο.......ασταααααα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 Author #7 Share 2 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ Vag0s. Είναι Aquatlantis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Αυγούστου 2009 #8 Share 2 Αυγούστου 2009 περιμενω να το δω με αμμο... εβαλες βλεπω λαβα που ηθελες αν δεν κανω λαθος... πολυ ωραιο ειναι... και πολυ καλη τοποθετηση... οσο για τα φυτα no prob ετσι κιαλλος οι κιχλιδες δν τα χρειαζοντε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 2 Αυγούστου 2009 #9 Share 2 Αυγούστου 2009 παρα μα παρα πολυ ομορφο το νταμαρι σου!!! αναμενω να το δω ολοκληρωμενο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 Author #10 Share 2 Αυγούστου 2009 Σε ευχαριστώ, όχι δεν κανεις λάθος.Σύντομα και η άμμος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 2 Αυγούστου 2009 #11 Share 2 Αυγούστου 2009 για τι ψαρια πας φιλε??? σε 2 μετρα ενυδρειο κανεις θαυματα.. προσοπικα αν το ειχα θα πηγαινα σε ταγκανικα και τροπεους μορι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 Author #12 Share 2 Αυγούστου 2009 Ευχαριστώ και εσένα fishaki.Προτιμώ malawi. Συγκεκριμένα ακόμη δεν αποφάσισα τι είδος γιατί θέλω πρώτα να το δω ολοκληρωμένο. Είχα και μερικές εισηγήσεις από τον Σωκράτη... θα το μελετήσω καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 2 Αυγούστου 2009 #13 Share 2 Αυγούστου 2009 (edited) Ευχαριστώ και εσένα fishaki.Προτιμώ malawi. Συγκεκριμένα ακόμη δεν αποφάσισα τι είδος γιατί θέλω πρώτα να το δω ολοκληρωμένο. Είχα και μερικές εισηγήσεις από τον Σωκράτη... θα το μελετήσω καλύτερα Κι εγω πατριωτη με 2μετρα ενυδρειο τανγκανικα θα προτεινα!!! http://www.allcichlids.com/lake_tanganyika/ Έγινε επεξεργασία 2 Αυγούστου 2009 - nikoloutso Link to comment Share on other sites More sharing options...
MIHALHS 2 Αυγούστου 2009 #14 Share 2 Αυγούστου 2009 Εύγε! Με την άμμο και τα ψάρια θα δείξει κούκλα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
space4711 2 Αυγούστου 2009 #15 Share 2 Αυγούστου 2009 Πολύ όμορφο το νταμάρι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 2 Αυγούστου 2009 #16 Share 2 Αυγούστου 2009 Ομορφο και πρακτικο το αποτελεσμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 3 Αυγούστου 2009 Author #17 Share 3 Αυγούστου 2009 Σας ευχαριστώ όλους. Θα θελα να ακούσω γνώμες με αυτό το setup τι θα ήταν καλύτερο... άμμος η σπασμένα κοχύλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 3 Αυγούστου 2009 #18 Share 3 Αυγούστου 2009 αραγονιτης με 1000000000000000000000.................................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 5 Αυγούστου 2009 #19 Share 5 Αυγούστου 2009 καμια εξελιξη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 5 Αυγούστου 2009 Author #20 Share 5 Αυγούστου 2009 Τίποτα ακόμη... γιατί παράγγειλα φίλτρο εξωτερικό και δεν το έχω ακόμη. Σκέφτομαι να τοποθετήσω τα λάστιχα στην γωνια με τις πέτρες και έτσι προτιμώ να το έχω για να συνεχίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Larrys 6 Αυγούστου 2009 #21 Share 6 Αυγούστου 2009 Τίποτα ακόμη... γιατί παράγγειλα φίλτρο εξωτερικό και δεν το έχω ακόμη. Σκέφτομαι να τοποθετήσω τα λάστιχα στην γωνια με τις πέτρες και έτσι προτιμώ να το έχω για να συνεχίσω. πολυ ομορφο και πολυ καλη επιλογη ενυδρειου το νταμαρι αριστεραμου αρεσε και πως χανεται...προς τα δεξια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Αυγούστου 2009 #22 Share 6 Αυγούστου 2009 Τίποτα ακόμη... γιατί παράγγειλα φίλτρο εξωτερικό και δεν το έχω ακόμη. Σκέφτομαι να τοποθετήσω τα λάστιχα στην γωνια με τις πέτρες και έτσι προτιμώ να το έχω για να συνεχίσω. ποιο φιλτρο διαλεξες; Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 6 Αυγούστου 2009 Author #23 Share 6 Αυγούστου 2009 EHEIM PRO3 2080. Νομίζω σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ενυδρείου είναι υπεραρκετό. Δεν ξέρω αν συμφωνάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 6 Αυγούστου 2009 Author #24 Share 6 Αυγούστου 2009 πολυ ομορφο και πολυ καλη επιλογη ενυδρειου το νταμαρι αριστεραμου αρεσε και πως χανεται...προς τα δεξια Ευχαριστώ να σε καλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 6 Αυγούστου 2009 #25 Share 6 Αυγούστου 2009 EHEIM PRO3 2080. Νομίζω σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ενυδρείου είναι υπεραρκετό. Δεν ξέρω αν συμφωνάς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος