aristosa3 1 Αυγούστου 2009 #1 Share 1 Αυγούστου 2009 Αγαπητοι φίλοι ασχολούμε με το ενυδρείο 2 -3 χρονιά.Ειναι 180 λίτρα τoυ γλυκού νερού και εχω 2 pangasious 1 angelfish 2 gold gourami και 1 trinitad pleco.Σύντομα θα ήθελα να ανεβάσω κάποιες φότο για να μου δώσετε κάποιες συμβουλές πως να το καλυτερέψω.Σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Αυγούστου 2009 #2 Share 1 Αυγούστου 2009 καλώς μας ηλθες... πρεπει να σου μερικα πραγματα αν και νωρις.. μερικα ψαρια δεν ειναι για ενυδρεια αλλα για λιμνες οπως το πανγκασιους π εχεις.. επισεις αλλα ψαρια εχουν συγκεκριμενες απαιτησεις οπως πχ το αγγελοψαρο π εχεις.. το οποιο θελει συγκεκριμενες τιμες νερου συγκεκριμενες διαστασεις ενυδρειου (πολυ ψυλα) και τελος οτι ζει σε κοπαδια.. οποτε καλο ειναι να το εχουμε σε ομαδες ανω των 4 μελλων ευχομαι καλη συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Αυγούστου 2009 #3 Share 2 Αυγούστου 2009 Καλως ηρθες Καλη διαμονη στο φορουμ και καλο διαβασμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 2 Αυγούστου 2009 #4 Share 2 Αυγούστου 2009 καλως ηρθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 2 Αυγούστου 2009 #5 Share 2 Αυγούστου 2009 Καλως ηρθες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 3 Αυγούστου 2009 #6 Share 3 Αυγούστου 2009 Καλως ηρθες και καλη συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Αυγούστου 2009 #7 Share 3 Αυγούστου 2009 Διαβασε για τις αναγκες και απαιτησεις των ψαριων που εχεις......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Maxus 3 Αυγούστου 2009 #8 Share 3 Αυγούστου 2009 (και εγώ τη πάτησα παλια με pangasius...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος