Manoskap 30 Ιουλίου 2009 #1 Share 30 Ιουλίου 2009 Θα ήθελα τα φώτα σας και για τον pleco μου... Ελπίζω να μην είναι και αυτός Υβρίδιο επειδή δεν τον βρίσκω στο ιντερνετ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 31 Ιουλίου 2009 #2 Share 31 Ιουλίου 2009 Δεν ειναι καθαρη φωτο και ποζα αλλα για Ancistrus cf. cirrhosus το βλεπω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 31 Ιουλίου 2009 #3 Share 31 Ιουλίου 2009 Tα μουστακια μου κανουν και εμενα, το πτερυγιο της πλατης ομως ειναι πολυ μεγαλο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 1 Αυγούστου 2009 #4 Share 1 Αυγούστου 2009 Tα μουστακια μου κανουν και εμενα, το πτερυγιο της πλατης ομως ειναι πολυ μεγαλο..... Που ειχα δει ενα ποστ με κατι γατοψαρα επιλεκτικης αναπαραγωγης longfin ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Manoskap 1 Αυγούστου 2009 Author #5 Share 1 Αυγούστου 2009 Που ειχα δει ενα ποστ με κατι γατοψαρα επιλεκτικης αναπαραγωγης longfin ??? Πτερυγια του είναι όλα πολύ μακριά και πλουμιστα!!! Είναι το ομορφότερο και πιο περίεργο ψάρι μου!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 1 Αυγούστου 2009 #6 Share 1 Αυγούστου 2009 Ancistrus cf. Cirrhorus "longfin" variety Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 2 Αυγούστου 2009 #7 Share 2 Αυγούστου 2009 Ancistrus cf. Cirrhorus "longfin" variety Ολα τα περιεργα μαζι του δωσανε του φιλου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος