Maxus 29 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Πραγματικά πανέμορφο θέαμα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #27 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 52η ήμερα.... πλησιάζει η μέρα του αποχωρισμού!!!! τι εννοείς με αυτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Θα τα τηγανίσει βρε συ !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 29 Σεπτεμβρίου 2009 #29 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Θα τα τηγανίσει βρε συ !!!! ναι τι θα τα κανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 29 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 σου περασε απο το μυαλο πως μπορει .. λεμε τωρα....να τα δωσει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #31 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 τι εννοείς με αυτό Αποχωρισμός,σημαίνει δωρεάν μοίρασμα σε χομπίστες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 15 Νοεμβρίου 2009 Author #32 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Έπειτα απο 120 μέρες το ταξίδι του basil φθάνει στο τέλος του,οι εμπειρία ήταν μεγάλη όπως και η κούραση αλλά άξιζε ως το τέλος!!! Θα μοιρασθούν δωρεάν πέντε στους πρώτους χομπίστες που θα δηλώσουν ότι θέλουν να αποκτήσουν από έναν Έλληνα κλόουν εδώ στο aquazone. Η παραλαβή θα γίνει εκτός απροόπτου από την επομένη εβδομάδα έπειτα απο συνεννόηση φέρνοντας μαζί και σακουλάκι για την μεταφορά.. Εαν ειναι κάποιος που δεν μένει Αθήνα δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να του τον στείλουμε, παρά μόνο να το κρατήσουμε για καποιο διάστημα μέχρι να μπορέσει να έρθει εδώ ο ίδιος ή κάποιος άλλος.. Η μεγαλύτερη παράκληση είναι, επειδή τα καημένα ειναι αρκετά μικρά ακόμη, λόγω του περιορισμένου χώρου που μένανε, τα ενυδρεία που θα τα βάλετε να είναι ασφαλή,κι αν υπάρχει χώρος σε sump μέχρι να ξεπεταχτούν ακόμα καλύτερα.... Θα παρακαλούσα να γράφεται εδώ και όχι με πμ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 15 Νοεμβρίου 2009 #33 Share 15 Νοεμβρίου 2009 Εγώ θα ήθελα να τα τιμήσω τα κλοουνάκια σου.λίγες μέρες υπομονή μόνο για να τελειώσω και με το στρώσιμο του βράχου να πέσουν λίγο οι μετρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 16 Νοεμβρίου 2009 #34 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Ωραία πράματα...Περιμένουμε μια πιο αναλυτική παρουσίαση κάποια στιγμή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanosc 24 Νοεμβρίου 2009 #35 Share 24 Νοεμβρίου 2009 έχω διαβάσει πολλά άρθρα σου σε αυτό και σε κάποιο άλλο φόρουμ είμαι στην 4η εβδομάδα λειτουργίας του ενυδρείου μου, προχθές έβαλα τα 2 πρώτα μου κλόουν τα οποία είναι περίπου 4 μηνών, και ναι δηλώνω με πολύ χαρά ότι θέλω να αποκτήσω από έλληνα κλόουν!!!!!!! απίστευτη δουλεία ενα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 24 Νοεμβρίου 2009 #36 Share 24 Νοεμβρίου 2009 Εγω θελω ενα ψαρακι εχω ενα αλλα θα παρω και ενα ακομα για να ειναι ζευγαρι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 1 Δεκεμβρίου 2009 Author #37 Share 1 Δεκεμβρίου 2009 Νίκος_Κρικ thanosc Γιωργος guppy Ένα ψαράκι σας περιμένει στείλτε μου με πμ τα τηλέφωνα σας να κανονίσουμε για την παραλαβή τους!!! ΥΓ Περίπου πενήντα Έλληνες κλόουν κολυμπούν σε ενυδρεία που διατηρούν φίλοι χομπίστες !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrusa 9 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Εεεεε θελω και εγώ! Ειναι δυσκολο όπως λένε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos27 9 Σεπτεμβρίου 2012 #39 Share 9 Σεπτεμβρίου 2012 Χρύσα δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά το θέμα-αγγελία είναι απ'το 2009. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 10 Σεπτεμβρίου 2012 #40 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Αξιος!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrusa 10 Σεπτεμβρίου 2012 #41 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 clownfishes made in Greece θέλω!!!γέννα clownfish θέλω,αλλα λένε οτι είναι δυσκολο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 10 Σεπτεμβρίου 2012 #42 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 xrusa ειναι θεμα απο το 2009!!!!απο το 2009!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrusa 10 Σεπτεμβρίου 2012 #43 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 το κατάλαβα αυτο,αλλά...τελος πάντων δε κατάλαβε κανένας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 10 Σεπτεμβρίου 2012 #44 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Χρυσα καταρχήν καλώς ήρθες στο ΑΖ δεν είναι δύσκολο αλλα ούτε ευκολο θέλει χρόνο και καλο περιβάλλον όπως έκανε και ο συνχομπιστας μακάρι να τα καταφέρεις στο εύχομαι!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrusa 10 Σεπτεμβρίου 2012 #45 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τι περιβάλλον ενδείκνεται δηλαδη,αν βάλω 2 για παράδειγμα μετά απο ποσο καιρό γεννάνε;και πως καταλαβαίνω οτι θα γεννήσει; Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 10 Σεπτεμβρίου 2012 #46 Share 10 Σεπτεμβρίου 2012 Τρομερά τα κλοουνάκια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 11 Σεπτεμβρίου 2012 #47 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Τα κλοουνακια για να γεννησουν θελουν ενα αρκετα απλο ενυδρειο(ενα 60λιτρο ποιοτητος reef)κ αργα η γρηγορα θα γεννησουν.Τα κλοουν ειναι ερμαφροδιτα που σημαινει οτι γεννιουνται αρσενικα κ αναλογα με τις αναγκες του κοπαδιου αλλαζουν μερικα απο αυτα αλλαζουν φυλλο κ γινονται θηλυκα.Αρα τα δυο κανουν αμεσα ενα ζευγαρι το οποιο παρεπιπτοντως ζει μεχρι κ 10 χρονια. Στο θεμα σου ομως....τα κλοουν οταν γινουν ζευγαρι κ μεγαλωσουν τοσο ωστε να ειναι γονιμα θα γεννανε καθε μηνα 2 φορες τουλαχιστον απο 100αδες αυγα τα οποια μετα απο 8 ημερες εκολαπτονται... Το δυσκολο κομματι ειναι να κανεις τα μωρα των κλοουν να φανε....τα μωρα των κλοουν τρεφονται σε ενα περιβαλλον γεματο ζωντανο ζωοπλαγκτον που για να το αποκτησεις πρεπει να γραφω ολη μερα.... Βεβαια υπαρχουν κ εναλλακτικες που δεν χρειαζεται τοσος κοπος για να μεγαλωσεις μωρα κλοουν,πρεπει ομως να τις επιβεβαιωσω για να τις ανεβασω στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 11 Σεπτεμβρίου 2012 #48 Share 11 Σεπτεμβρίου 2012 Δες και εδώ κάποια σχετικά θέματα... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=39408&st=0 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=68647&hl=&fromsearch=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xrusa 12 Σεπτεμβρίου 2012 #49 Share 12 Σεπτεμβρίου 2012 ΕυχαΡιστώ Αντρεα και Αίολε για τις απαντήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος