Δίας 5 Αυγούστου 2009 #26 Share 5 Αυγούστου 2009 ξέχασα να ευχαριστήσω τον DIA για το δώρο που μου έστειλε.DIA σε ευχαριστώ πολύ.εύχομαι να γίνει τόσο καλό όσο και το δικό σου. Δεν χρειαζεται ευχαριστω για τιποτα. Εγω σου ευχομαι να το χαρεις περισσοτερο απ'οτι χαρηκα εγω το δικο μου....................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 14 Αυγούστου 2009 Author #27 Share 14 Αυγούστου 2009 Round 3 Τέλος και τα υδραυλικά.Επόμενο βήμα βράχος κτλ κτλ. Τα εργαλεία μας Το ενυδρείο πριν το τελείωμα του Ο NAVY επί το έργο. μετά αναγκάστηκε για προσωπικούς λόγους να αποχωρήσει Ο Nidal καθαρίζει τις σιλικόνες και ξεκινάμε τα υδραυλικά Καθάρισμα για να μπορέσουμε να ζούμε στο σπίτι Το sump (όχι τελειωμένο) Και τέλος,,, Nidal και NAVY θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα για τις ωραίες ώρες που περάσαμε για το γέλιο που ρίξαμε και για την πολύτιμη βοήθεια σας. Δεν θα το ξεχάσω ποτέ.Η επόμενη φορά που θα έρθετε σπίτι θα είναι απλά για να αράξουμε ποτό και φαγητό.Και πάλι ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
annateo 14 Αυγούστου 2009 #28 Share 14 Αυγούστου 2009 καλη συνεχεια να το δεις οπως το ονειρευεσαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 15 Αυγούστου 2009 Author #29 Share 15 Αυγούστου 2009 Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι αν η στάθμη του νερού είναι σε καλό σημείο.Η στάθμη και του sump και του ενυδρείου γιατί έχω φτιάξει τα κλείστρα σε σημείο έτσι ώστε να μην γεμίζει η αδειάζει το τελευταίο διαμέρισμα του sump και να μην ακούγονται τα pvc Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiapas 15 Αυγούστου 2009 #30 Share 15 Αυγούστου 2009 brake time αυτά παθαίνει όποιος κάθεται να δεί τον ακατανόμαστο να παίζει "μπάλα".... κοντευουν να πεθάνουν απο βαρεμάρα με την φαντασία του παιχνιδιού.... καλά που δεν υπήρχε τετοια ώρα ανοιχτό φαρμακείο εκεί κοντά γιατί θα ήταν τώρα και οι δύο τους ναρκομανείς Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Αυγούστου 2009 #31 Share 15 Αυγούστου 2009 Μπραβο στην ομαδα. Καλογεμιστο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 15 Αυγούστου 2009 Author #32 Share 15 Αυγούστου 2009 Τέλος και η βάση για το βράχο.Αντε να μπει και ο βραχος για να πουμε τελικα οτι εχουμε ενυδρειο και δουλευει.Να παμε και καμια βολτα με την κοπελα γιατι στο τελος θα μου παρε το ενυδρειο σου και πηγαινε για καφε Ο φύλακας της βάσης Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΨΑΛΤΗΣ ΝΙΚΟΣ 26 Αυγούστου 2009 #33 Share 26 Αυγούστου 2009 Συγχαρητήρια στην ομάδα για το τέλειο αποτέλεσμα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 4 Οκτωβρίου 2009 #34 Share 4 Οκτωβρίου 2009 Νίκο Κανένα νέο απο το τερατάκι σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 5 Οκτωβρίου 2009 Author #35 Share 5 Οκτωβρίου 2009 Ακομα οχι!!!Αλλα ελπιζω συντομα να το εχω τελειωσει.μεχρι τελος του μηνος λογικα θα ειναι ετοιμο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mitrizakis Nikos 6 Οκτωβρίου 2009 #36 Share 6 Οκτωβρίου 2009 Αντε με το καλό! Περιμένουμε, foto και πλήρη αναφορα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 5 Νοεμβρίου 2009 Author #37 Share 5 Νοεμβρίου 2009 επιτέλους αγοράστηκε και ο βράχος.πιστεύω σήμερα η αύριο να είναι έτοιμο το aquascaping!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
costas21 5 Νοεμβρίου 2009 #38 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Περιμένουμε φωτό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 5 Νοεμβρίου 2009 #39 Share 5 Νοεμβρίου 2009 επιτέλους αγοράστηκε και ο βράχος.πιστεύω σήμερα η αύριο να είναι έτοιμο το aquascaping!!! Μπραβο ρε Νικο,αντε να το χαρεις επιτελους Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 5 Νοεμβρίου 2009 #40 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Εύχομαι όλα καλά να πάνε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 5 Νοεμβρίου 2009 #41 Share 5 Νοεμβρίου 2009 Σου ευχομαι να εχεις εμπνευση... Καλη συνεχεια..Και περημενουμε ενημερωση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 6 Νοεμβρίου 2009 Author #42 Share 6 Νοεμβρίου 2009 εχθές κάθισα δυστυχώς μόνος μου και έφτιαξα τον βράχο.η γνώμη μου είναι ότι δεν τα κατάφερα και πολύ καλά.και οι 2 βάσεις μου θυμίζουν έτσι όπως είναι κοντοσούβλι.δεν βοήθησαν και τα κομμάτια που ήταν τόσο πλακέ αλλά δεν πειράζει.τώρα ότι έγινε έγινε.περιμένω να ξεθολώσει το νερό για να βάλω μια δυο φωτογραφίες ακόμα.έβαλα άνθρακα 400ml και αντιφώσφορο 400ml και όλους τους κυκλοφορητές και skimmer σε λειτουργία.απλά τσεκάρω τώρα την στάθμη του νερού για να ρυθμίσω τις βάνες της επιστροφής και της υπερχειλισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 6 Νοεμβρίου 2009 #43 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Καλουτσικο.. Απο αποψη ομορφιας θα σου ελεγα να χαμηλωνες λιγο σε υψος το αριστερο κοντοσουβλι () και να βαλεις λιγο βραχο στην μεση.. Απο αποψη πρακτικοτητας και κυκλοφορειας δεν ξερω να σου πω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 6 Νοεμβρίου 2009 Author #44 Share 6 Νοεμβρίου 2009 ναι στο αριστερό κοντοσουβλι λέω να βάλω λίγο τζατζίκι εεεε να το βγάλω το πάνω πάνω κομμάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 6 Νοεμβρίου 2009 #45 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Νικόλα, καλή νέα αρχή στο καμάρι σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 6 Νοεμβρίου 2009 Author #46 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Αποστόλη σε ευχαριστώ πάρα πολύ.όχι μόνο για τις ευχές σου αλλά και για την πολύτιμη βοήθεια σου και σε γνώση αλλά και σε πράξη.θα περάσω καμιά μέρα να πιούμε ρακί αλλά χωρίς να έρθω με το μηχανάκι αυτή την φορά Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 6 Νοεμβρίου 2009 #47 Share 6 Νοεμβρίου 2009 Εμενα μου αρεσει ετσι οπως ειναι και που μενει τοσο αμμος ελευθερη κατω Νομιζω αν γεμισει με νερο και φωτιστει,θα δειξει πολυ πιο ωραιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 7 Νοεμβρίου 2009 Author #48 Share 7 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα έβαλα και τους πρώτους κατοίκους.και βέβαια πλάκα κάνω.Ήθελα να ρωτήσω η κοραλλίνη πάνω κάτω σε πόσο καιρό βγαίνει.ξέρω δεν είναι κάτι στάνταρ.τους κυκλοφορητές πρέπει να τους έχω να βαράνε τώρα στην αρχή επάνω στο βράχο???τώρα το μόνο που κάνω είναι φώτα κλειστά και τεστ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 7 Νοεμβρίου 2009 #49 Share 7 Νοεμβρίου 2009 κάνε μετρήσεις ΚΗ . PH . NO2 . NO3 . MG . CA . PO4 , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 7 Νοεμβρίου 2009 Author #50 Share 7 Νοεμβρίου 2009 για άλλη μια φορά ευχαριστώ πολύ πολύ πολύ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος