zkfox 26 Ιουλίου 2009 #1 Share 26 Ιουλίου 2009 Καλησπέρα σας και από μένα!! Ψάχνω εδώ και αρκετό καιρό να βρώ φυτά επιφανείας αλλά δυστυχώς δεν βρίσκω ....Μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρώ? Συγκεκριμένα ψάχνω για limnobium laevigatum, pistia stratiotes. Στο ενυδρείο δεν υπάρχουν άλλα φυτά εκτός από μπάλες άλγης. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουλίου 2009 #2 Share 26 Ιουλίου 2009 Αν πας στην επομενη συναντηση του AZ και θα γνωρισεις τα παιδια και θα παρεις τα φυτα σου.. γιατι αρκετοι εχουν αυτα που ζητας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkfox 26 Ιουλίου 2009 Author #3 Share 26 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ .... αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω να πάω στη συνάντηση γιατί δουλεύω τα σαββατοκύριακα (γι αυτό άλλωστε και δεν έχω έρθει ακόμη)οπότε αν μπορεί κάποιος να μου πει που μπορώ να τα βρώ ή να συναντηθώ με κάποιον θα ήμουν ευγνώμων ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zkfox 27 Ιουλίου 2009 Author #4 Share 27 Ιουλίου 2009 Από οτι είδα δεν είναι μόνο σκ οι συναντήσεις αλλά δυστυχώς αν είναι απογεύματα δεν μπορώ να έρθω λόγω δουλειάς(μάγειρας) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος