chasoulasj 25 Ιουλίου 2009 #1 Share 25 Ιουλίου 2009 juwel trigon 190 lt. Αποφάσισα να προχωρήσω σε αυτή την αγορά λόγω χώρου κυρίως. Αγόρασα εξωτερικό φίλτρο με circ 900 lt/h. Θα ήθελα την βοήθεια σας για το στήσιμο βιότοπου μισό κοχύλια-πέτρα. Θα προτιμούσα σχετικά εύκολα ψαράκια γιατί δεν είμαι και πολύ μπασμένος στα κόλπα. Ευχαριστώ προκαταβολικά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 25 Ιουλίου 2009 #2 Share 25 Ιουλίου 2009 (edited) Kαλη η επιλογη σου.Μπορεις να βαλεις ενα ζευγαρακι julidochromis για τις πετρες,και μια τριαδα shelldwellers.Παρε μια ιδεα. Έγινε επεξεργασία 25 Ιουλίου 2009 - Dias Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 25 Ιουλίου 2009 Author #3 Share 25 Ιουλίου 2009 Kαλη η επιλογη σου.Μπορεις να βαλεις ενα ζευγαρακι julidochromis για τις πετρες,και μια τριαδα shelldwellers.Παρε μια ιδεα. thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 25 Ιουλίου 2009 #4 Share 25 Ιουλίου 2009 Πολύ ωραία η πρόταση του Ευστράτιου.Περιμένουμε εξελίξεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουλίου 2009 #5 Share 26 Ιουλίου 2009 Kαλη η επιλογη σου.Μπορεις να βαλεις ενα ζευγαρακι julidochromis για τις πετρες,και μια τριαδα shelldwellers.Παρε μια ιδεα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aigagros 28 Ιουλίου 2009 #6 Share 28 Ιουλίου 2009 Γεια σου φίλε. Έχουμε το ίδιο ενυδρείο. Από φίλτρο στην αρχή το είχα μόνο με της μάνας του. Μετά του πρόσθεσα και ένα εξωτερικό Eheim 2215. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, με 6 κιχλίδες μέσα, ένα μωράκι και 1 Synodontus. Όντως σε γωνία είναι στολίδι για το σπίτι. Καλή αρχή με όμορφα αποτελέσματα σου εύχομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 28 Ιουλίου 2009 Author #7 Share 28 Ιουλίου 2009 Γεια σου φίλε. Έχουμε το ίδιο ενυδρείο. Από φίλτρο στην αρχή το είχα μόνο με της μάνας του. Μετά του πρόσθεσα και ένα εξωτερικό Eheim 2215. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, με 6 κιχλίδες μέσα, ένα μωράκι και 1 Synodontus. Όντως σε γωνία είναι στολίδι για το σπίτι. Καλή αρχή με όμορφα αποτελέσματα σου εύχομαι. Ευχαριστώ πολύ. Πριν από λίγο το παρέλαβα! Ξεκινάω στήσιμο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 28 Ιουλίου 2009 #8 Share 28 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Πριν από λίγο το παρέλαβα! Ξεκινάω στήσιμο... Αν θελεις βοηθεια με το setup πες μας... ξερεις πως πρεπει να το στησεις?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mixalis 28 Ιουλίου 2009 #9 Share 28 Ιουλίου 2009 άντε καλή αρχή περιμένουμε εξελίξεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 28 Ιουλίου 2009 #10 Share 28 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ πολύ. Πριν από λίγο το παρέλαβα! Ξεκινάω στήσιμο... Να δείς διάφορα στησίματα στο φόρουμ ,να διαβάσεις για τα ψάρια και μην βιαστείς, με υπομονή για να γίνει κάτι ωραίο. Οπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω εδώ είμαστε. Αντε και καλή επιτυχία , Σωκράτης Υ.Γ.έχουμε κίνηση απόψε ,μπράβο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 29 Ιουλίου 2009 #11 Share 29 Ιουλίου 2009 ωραιος καλη αρχη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Ιουλίου 2009 #12 Share 29 Ιουλίου 2009 Να δείς διάφορα στησίματα στο φόρουμ ,να διαβάσεις για τα ψάρια και μην βιαστείς, με υπομονή για να γίνει κάτι ωραίο. Οπως λένε και τα παιδιά πιο πάνω εδώ είμαστε. Αντε και καλή επιτυχία , Σωκράτης Υ.Γ.έχουμε κίνηση απόψε ,μπράβο μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 30 Ιουλίου 2009 Author #13 Share 30 Ιουλίου 2009 Διάβασα αρκετά αλλά από το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. 2η μέρα σήμερα που τρέχει. Ίσως η ασβεστολιθική στα αριστερά να είναι υπερβολή... Θα βάλω 3 multi και ζευγαράκι julidochromis τελικά (όπως μου είχε προτείνει και ο Dias). Ξέρω ότι πολλές αλλαγές δεν μπορώ να κάνω πλέον, αλλά θέλω να ακούσω σχόλια για το αποτέλεσμα αλλά και για μικρο-παρεμβάσεις επίσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 30 Ιουλίου 2009 #14 Share 30 Ιουλίου 2009 Διάβασα αρκετά αλλά από το αισθητικό αποτέλεσμα δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. 2η μέρα σήμερα που τρέχει. Ίσως η ασβεστολιθική στα αριστερά να είναι υπερβολή... Θα βάλω 3 multi και ζευγαράκι julidochromis τελικά (όπως μου είχε προτείνει και ο Dias). Ξέρω ότι πολλές αλλαγές δεν μπορώ να κάνω πλέον, αλλά θέλω να ακούσω σχόλια για το αποτέλεσμα αλλά και για μικρο-παρεμβάσεις επίσης. Αντε, καλη αρχη! Ναι, για την πετρα εχεις ενα δικιο, ουτε εμενα μου αρεσει, θα προτιμουσα κατι σαν λοφο απο πετρες οπως τις διπλα.. Αν μπορουσες να προσθεσεις ακομα μερικες επισης, και σιγουρεψου να κανουν καλες κρυψωνες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιουλίου 2009 #15 Share 31 Ιουλίου 2009 Μπορεις να βαλεις ολες τις πετρες στην αριστερη μερια και τα κοχυλια στην οχι αριστερα πλευρα........ Ετσι χωριζεις και τις περιοχες.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 31 Ιουλίου 2009 #16 Share 31 Ιουλίου 2009 Μπορεις να βαλεις ολες τις πετρες στην αριστερη μερια και τα κοχυλια στην οχι αριστερα πλευρα........ Ετσι χωριζεις και τις περιοχες.................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 31 Ιουλίου 2009 Author #17 Share 31 Ιουλίου 2009 Νομίζω αισθητά βελτιωμένο. Τι λέτε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 31 Ιουλίου 2009 #18 Share 31 Ιουλίου 2009 Πολυ καλο εμενα μου αρεσει πολυ!!!!! Μπραβο!!! Μια προσωπικη παρατηρηση θα πηγαινε πολυ.. παρα πολυ μια βαλισνερια διπλα στις πετρες... θα σπαγε την μονοτονια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 31 Ιουλίου 2009 #19 Share 31 Ιουλίου 2009 Οντως πολυ καλο αποτελεσμα... Μπραβο απο μενα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 31 Ιουλίου 2009 #20 Share 31 Ιουλίου 2009 Νομίζω αισθητά βελτιωμένο. Τι λέτε; Σαφώς καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 31 Ιουλίου 2009 Author #21 Share 31 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Στάθη προυπόθεση από την γυναίκα μου για να πάρουμε το ενυδρείο ήταν να μην βάλω φυτά! Έχεις απόλυτο δίκιο (και εμένα θα μου έρεσε). Έγραψα ολόκληρη διδακτορική διατριβή όμως στο "Πείθω την σύζυγο με επιχειρήματα και όχι με ξύλο" και δεν θα τα τινάξω στον αέρα (προς το παρόν) για την βαλισνέρια...αργότερα βλέπουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 31 Ιουλίου 2009 #22 Share 31 Ιουλίου 2009 ααααα αν ειναι για θεμα γυναικας παω πασο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 31 Ιουλίου 2009 #23 Share 31 Ιουλίου 2009 Πολυ καλυτερα τωρα....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chasoulasj 1 Αυγούστου 2009 Author #24 Share 1 Αυγούστου 2009 Κάθε πότε είναι η συνάντηση των μελών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 1 Αυγούστου 2009 #25 Share 1 Αυγούστου 2009 η συναντηση του ΑΖ??? καθε 2ο Σαββατο του μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος