mihak 19 Ιουλίου 2009 #1 Share 19 Ιουλίου 2009 Χαιρετω την παρεα του aquazone και θα ηθελα να ρωτησω αν ξερει καποιος την ονομασια αυτου του οργανισμου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 20 Ιουλίου 2009 #2 Share 20 Ιουλίου 2009 Μπορεί να είναι Myrionema amboinensis........ δες εδώ και πες μας. http://web.archive.org/web/20001212142000/...s/1/default.asp Αν είναι,και έχεις μόνο αυτό το κομμάτι βγάλτο από μέσα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΚΗΣ 20 Ιουλίου 2009 #3 Share 20 Ιουλίου 2009 Συμφωνω με το Γιωργο.Αν ειναι πολυ μεγαλο κοματι ο βραχος και δεν μπορεις να τον βγαλεις για να στεγνωσουν,καλυψε τα με εποξικη κολα.Αναπτυσσονται γρηγορα,γιαυτο μην τα αφηνεις και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Ιουλίου 2009 #4 Share 20 Ιουλίου 2009 Είστε σίγουροι οτι είναι Aiptasia ; Εγω θα ήθελα καλύτερες φωτογραφίες πριν να πω τη γνώμη μου . Link to comment Share on other sites More sharing options...
geso 20 Ιουλίου 2009 #5 Share 20 Ιουλίου 2009 Είστε σίγουροι οτι είναι Aiptasia ; Εγω θα ήθελα καλύτερες φωτογραφίες πριν να πω τη γνώμη μου . Σταμάτη δεν είπα πως είναι Aiptasia,μην μπερδεύεσαι. Αλλά Myrionema amboinensis (γνωστός και ως pompom hydroids) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 20 Ιουλίου 2009 #6 Share 20 Ιουλίου 2009 Οκ! Συγγνώμη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος