delta66 16 Σεπτεμβρίου 2009 #76 Share 16 Σεπτεμβρίου 2009 δεν χωραει με 50 φαρδος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 8 Νοεμβρίου 2009 #77 Share 8 Νοεμβρίου 2009 το ΘΑΨΑΜΕ το θεματακι?? Για παμε δυναμικα.... να παμε πριν τον Αγιο Βασιλη!! Νομιζω η περιοδος ειναι η καλυτερη τωρα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 8 Νοεμβρίου 2009 #78 Share 8 Νοεμβρίου 2009 μπραβο σε ολους σας!! μεχρι να δω τι εχω για να δωσω και εγω.... βαζω τον χωρο για να μαζευτουν ολα τα πραγματα και να τα παμε ολα μαζι και οχι λιγα λιγα.... υπαρχει τεραστιος χωρος... τι λετε??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 9 Νοεμβρίου 2009 #79 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 9 Νοεμβρίου 2009 #80 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Μεσα κι εγω Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 9 Νοεμβρίου 2009 #81 Share 9 Νοεμβρίου 2009 Οι περισσοτεροι ειναι μεσα!!! Σκοπός μας όμως ειναι να μας όργανωσει καποιος και τσεκαρει τι έχουμε και τι θελουμε!! Οπότε ζητειται κάποιος εμπειρος.... με γνωσεις και διαθεση.... να οργανωσει λίγο τα πραγματα. (Κατα προτημηση και moderator για να γινουν και επισημα τα πραγματα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιανουαρίου 2010 #82 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Παλικαρια... μπηκε ο νεος χρονος!!! Κανενα ενδρειακι δωρακι θα κανουμε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kwstas_original 3 Ιανουαρίου 2010 #83 Share 3 Ιανουαρίου 2010 ξεχαστηκε το θεμα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Νίκος_Κρικ 3 Ιανουαρίου 2010 Author #84 Share 3 Ιανουαρίου 2010 παιδιά όπως και εσείς θα δείτε είχα πει σε προηγούμενα ποστ έλεγα ότι δεν μπορούσα να κρατήσω άλλο στον χώρο μου το ενυδρείο.κανείς δεν μου απαντούσε όμως.ούτε εδώ ούτε σε pm.και δεν μιλάω για 1-2 Pm.Επίσης ρώταγα αν προχωράει το θέμα αλλά καμιά απάντηση.το ενυδρείο υπάρχει ακόμα αλλά αποσύρω το ενδιαφέρον μου για το χαμόγελο του παιδιού γιατί θα το χαρίσω αλλού.Έπρεπε να είχα ενεργήσει μόνος μου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 3 Ιανουαρίου 2010 #85 Share 3 Ιανουαρίου 2010 Εχεις δικιο. Αυτο ομως δε σημαινει οτι δε μπορουμε να κανουμε κατι αλλο. Ειτε να αγορασουμε ενα είτε να δωσει καποιος αλλος κατι αλλο. Εγω πιστευω οτι πρεπει ναα γινει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος