Sta8hs000 27 Αυγούστου 2009 #51 Share 27 Αυγούστου 2009 Φιλε μου αν ειδες τι λεει ο Τασος δεν βιαζομαστε... η παραγκελια αν γινει θα γινει φθηνοπορο... να πεσει λιγο η ζεστη και να εχει και stok ψαρια......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 31 Αυγούστου 2009 #52 Share 31 Αυγούστου 2009 Τι διαφορά έχουν τα Cariba με τα Red Belly......ρωτάω γιατί ψήνομαι και εγώ για 7 κομμάτια? Μου έλειψαν τα Red Belly Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Σεπτεμβρίου 2009 Author #53 Share 1 Σεπτεμβρίου 2009 Τι διαφορά έχουν τα Cariba με τα Red Belly......ρωτάω γιατί ψήνομαι και εγώ για 7 κομμάτια? Μου έλειψαν τα Red Belly οπως βλεπεις εδω στο αρχικο post http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...=28870&st=0 η κυρια διαφορα ειναι το μεγαλο μαυρο σημαδι πισω απο τα μαγουλα. εκτος αυτου ειναι αγρια πιασμενα κ πολυ πιο ακριβα κ δυσευρετα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wizart 1 Οκτωβρίου 2009 #54 Share 1 Οκτωβρίου 2009 Κανένα νέο με τα καριμπακια παιδιά; Θέλω και εγώ 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 1 Οκτωβρίου 2009 Author #55 Share 1 Οκτωβρίου 2009 προς το παρον κανενα νεο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος