delta66 8 Ιουλίου 2009 #1 Share 8 Ιουλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Churu 8 Ιουλίου 2009 #2 Share 8 Ιουλίου 2009 Τα δυο που φαινονται στη φωτο και μονο!!! Μαλλον καλυτερα το κοβω για βιλλα ενος στειρου ζευγαριου σαλιγκαριων !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Ιουλίου 2009 #3 Share 8 Ιουλίου 2009 Καλα μιλαμε παιζει να ειναι η καλυτερη μολυβοθηκη που εχω δει Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 8 Ιουλίου 2009 #4 Share 8 Ιουλίου 2009 Καλα μιλαμε παιζει να ειναι η καλυτερη μολυβοθηκη που εχω δει Βγαινει και σε μπρελοκ? ..με ενδιαφερει πολυ σοβαρα! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 8 Ιουλίου 2009 #5 Share 8 Ιουλίου 2009 μονο ενα galaher γιατι εχω διαβασει οτι εχει ιδιεταιρες απαιτησεις!! για να εχει και την απλα του!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 8 Ιουλίου 2009 Author #6 Share 8 Ιουλίου 2009 Ετσι ε? με κοροιδευετε? θα δειτε τι θα παθετε? θα σας δειξω εγω. Θα βαλω ενα κοπαδακι τετοια (και δεν σας λεω τι ειναι ετσι για να σκασετε) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 8 Ιουλίου 2009 #7 Share 8 Ιουλίου 2009 Εγω θα εβαζα Ζωοψυχουλες.. Οταν ειμουν μικρος υπηρχε ενα παρομοιο ενυδριακι πιο στενο ομως που το γεμιζες με νερο εριχνες και ενα σακουλακι..Και μετα απο 2 μερες εβλεπες κατι ζωηφιακια να κοβουν βολτες...Και με τον καιρο αναπαραγονταν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος