stormtrooper 13 Ιουλίου 2009 #76 Share 13 Ιουλίου 2009 ναι ηρθες εσυ στο τραπεζι με ολους μας και εκατσε καποιος αλλος απομακρα Ποιος??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 13 Ιουλίου 2009 #77 Share 13 Ιουλίου 2009 (edited) Καποιος που ειχε αποτυπωμα απο παντοφλα πανω του Έγινε επεξεργασία 13 Ιουλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 13 Ιουλίου 2009 #78 Share 13 Ιουλίου 2009 Καποιος που ειχε αποτυπωμα απο παντοφλα πανω του νατααααα. μου φαινεται οτι εχασα πολλα που δεν ηρθα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 14 Ιουλίου 2009 #79 Share 14 Ιουλίου 2009 Καποιος που ειχε αποτυπωμα απο παντοφλα πανω του Δεν ήταν παντόφλα! Τσόκαρο με τακούνι ήταν: ...και έχοντας και Κορεάτικο αίμα, μου τις ρίχνει με κινήσεις Tae Kwon Do Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Ιουλίου 2009 #80 Share 14 Ιουλίου 2009 Καποιος που ειχε αποτυπωμα απο παντοφλα πανω του Τι εισαι'συ ρε;Μη δεις ανθρωπο να προκοψει........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vogias 14 Ιουλίου 2009 #81 Share 14 Ιουλίου 2009 (edited) A)Nα πω πως ηταν τελεια !!! Β) εχω να κανω μια ερωτηση:Ποιο ηταν αυτο το ομορφοπαιδο με την σκουρα μπλουζα??? Γ)@ Koing Koing: εχεις φοβερη μαλουρα !!! Δ)@ Παντοφλα εεεε...σορρυ Bruno: ηθελα να τα πουμε καλυτερα αλλα καταλαβαινω πως ηταν δυσκολα τα πραγματα... !!!Την επομενη φορα !!! Οποτε ξαναμπορεσω θα ειμαι σιγουρα εκει!!! Υ.Γ.:Ενα τεραστιο ευχαριστω σε Σταματη και Nidal για την απιστευτη βοηθεια τους !!! Έγινε επεξεργασία 14 Ιουλίου 2009 - Vogias Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 14 Ιουλίου 2009 #82 Share 14 Ιουλίου 2009 αντε, να δω ποτε θα ερθουμε σε συναντηση και εμεις απο τον βορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 14 Ιουλίου 2009 #83 Share 14 Ιουλίου 2009 A)Nα πω πως ηταν τελεια !!! Β) εχω να κανω μια ερωτηση:Ποιο ηταν αυτο το ομορφοπαιδο με την σκουρα μπλουζα??? Γ)@ Koing Koing: εχεις φοβερη μαλουρα !!! Δ)@ Παντοφλα εεεε...σορρυ Bruno: ηθελα να τα πουμε καλυτερα αλλα καταλαβαινω πως ηταν δυσκολα τα πραγματα... !!!Την επομενη φορα !!! Οποτε ξαναμπορεσω θα ειμαι σιγουρα εκει!!! Υ.Γ.:Ενα τεραστιο ευχαριστω σε Σταματη και Nidal για την απιστευτη βοηθεια τους !!! Σιγα την μαλουρα...Ηταν κουρεμενη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Ιουλίου 2009 #84 Share 15 Ιουλίου 2009 (edited) Σιγα την μαλουρα...Ηταν κουρεμενη... Ασε τα ψοφια μικρε και δεν ξανατσιμπαμε Μεσα στην ψαλιδα ηταν το μαλι Έγινε επεξεργασία 15 Ιουλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 15 Ιουλίου 2009 #85 Share 15 Ιουλίου 2009 Ασε τα ψοφια μικρε και δεν ξανατσιμπαμε Μεσα στην ψαλιδα ηταν το μαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Ιουλίου 2009 #86 Share 15 Ιουλίου 2009 Ασε τα ψοφια μικρε και δεν ξανατσιμπαμε Μεσα στην ψαλιδα ηταν το μαλι Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 15 Ιουλίου 2009 #87 Share 15 Ιουλίου 2009 Με γεια το κουρεμα http://www.aquazone.gr/forums/index.php?ac...st&id=28704 Link to comment Share on other sites More sharing options...
diskus fan 21 Ιουλίου 2009 #88 Share 21 Ιουλίου 2009 Δυστυχως απουσιασα. Ημουν στα Χανια μαζι με τους κολλητους μου "Πρασσειν Αλογα" που επαιξαν σαν support στους Scorpions (οπως επισης και οι Dokken και Firewind). Επι τη ευκαιρια εκανα μινι διακοπες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος