viciouscircle 9 Ιουλίου 2009 Author #26 Share 9 Ιουλίου 2009 Ανώδυνη θα είναι, ταμπλώ Vogias is the man, σαμπάνιες και τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Ιουλίου 2009 #27 Share 9 Ιουλίου 2009 Ανώδυνη θα είναι, ταμπλώ Vogias is the man, σαμπάνιες και τέτοια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 9 Ιουλίου 2009 #28 Share 9 Ιουλίου 2009 Nα πω...Ποσο κανει ενα σετακι με τα τεστ της ΑPI..??Ας με ενημερωσει καποιος και αν γινεται να συνενοηθουμε να μου φερει καποιος γιατι στην χαλκιδα χλωμο το βλεπω... μιλα με το nidal!! εγω δυστηχως δουλευω και μαλλον δεν θα μπορεσω. υπαρχει περιπτωση να αλλαξω βαρδια, αλλα δυσκολο. αν ερθω παντως μικρε χαλκιδεε θα επιστρεψεις χαλκιδα μαζι μου. ελπιζω να ειναι και ο krisos μηπως και κανουμε καμια νυχτερινη ευβοιωτικη συναντηση! θα σας πω αυριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 9 Ιουλίου 2009 #29 Share 9 Ιουλίου 2009 Χωριστε τα τραπεζια σε καπνιζοντες και μη.Εγω στους καπνιζοντες..................... Λάθος Στράτο,τα τραπέζια χωρίζονται με το ph και τα ενώνει τελικά η μπύρα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Ιουλίου 2009 #30 Share 9 Ιουλίου 2009 μιλα με το nidal!! εγω δυστηχως δουλευω και μαλλον δεν θα μπορεσω. υπαρχει περιπτωση να αλλαξω βαρδια, αλλα δυσκολο. αν ερθω παντως μικρε χαλκιδεε θα επιστρεψεις χαλκιδα μαζι μου. ελπιζω να ειναι και ο krisos μηπως και κανουμε καμια νυχτερινη ευβοιωτικη συναντηση! θα σας πω αυριο... Οκ αλλα μαλον θα ερθει και ο ξαδερφος ξανα... Επλιζω να χωραμε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 9 Ιουλίου 2009 #31 Share 9 Ιουλίου 2009 Επιτελους θα πετυχω κι εγω μια συναντηση !!!Θα ειμαι διπλος και θα ηθελα αν ειναι ευκολο η υποδοχη να ειναι ανωδυνη παρακαλω !!! Aρκει να μην εχεις φρεσκοκουρευτει Link to comment Share on other sites More sharing options...
pan 9 Ιουλίου 2009 #32 Share 9 Ιουλίου 2009 Λάθος Στράτο,τα τραπέζια χωρίζονται με το ph και τα ενώνει τελικά η μπύρα!! Θα ειμαι και εγω εκει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιουλίου 2009 #33 Share 10 Ιουλίου 2009 Nα πω...Ποσο κανει ενα σετακι με τα τεστ της ΑPI..?? Ας με ενημερωσει καποιος και αν γινεται να συνενοηθουμε να μου φερει καποιος γιατι στην χαλκιδα χλωμο το βλεπω... Up... Ρε σεις ξυπνηστε αυριο ειναι η συναντηση... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Ιουλίου 2009 #34 Share 10 Ιουλίου 2009 δλδ δεν γινετε 18??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιουλίου 2009 #35 Share 10 Ιουλίου 2009 δλδ δεν γινετε 18??? Ελα αν θες Χαλκιδα να κανουμε μια συναντηση οι 2 μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 10 Ιουλίου 2009 #36 Share 10 Ιουλίου 2009 Ελα αν θες Χαλκιδα να κανουμε μια συναντηση οι 2 μας.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 10 Ιουλίου 2009 #37 Share 10 Ιουλίου 2009 Ελα αν θες Χαλκιδα να κανουμε μια συναντηση οι 2 μας.. Σσσσσσσ...... μη σας ακούσει ο Στορμ !!!! Για πάμε δυνατά . ΕΛΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιουλίου 2009 #38 Share 10 Ιουλίου 2009 Tελικα γνωριζει κανεις να μου πει τιμες..??Η εστω κανα μαγαζι ωστε αν προλαβω να παω να παρω..?? Για τα τεστ της Api μιλαω Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουλίου 2009 #39 Share 10 Ιουλίου 2009 Tελικα γνωριζει κανεις να μου πει τιμες..??Η εστω κανα μαγαζι ωστε αν προλαβω να παω να παρω..?? Για τα τεστ της Api μιλαω Ασε τα λεμε αυριο στο καφε. Δεν μου λετε οι κυριοι αφρικανοι? Εχουμε και πριβε ανακοινωσεις? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=27951&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 10 Ιουλίου 2009 #40 Share 10 Ιουλίου 2009 τελικα δεν ερχομαι. καλα να περασετε παιδια...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Ιουλίου 2009 #41 Share 10 Ιουλίου 2009 Ασε τα λεμε αυριο στο καφε. Δεν μου λετε οι κυριοι αφρικανοι? Εχουμε και πριβε ανακοινωσεις? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=27951&hl= Δεν θεωρείται prive ,αλλά όπως έγινε και τον προηγούμενο μήνα έγινε και τώρα και θα συνεχίζει να γίνεται για κάθε συνάντηση http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=27951 Σωκράτης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 10 Ιουλίου 2009 #42 Share 10 Ιουλίου 2009 Ασε τα λεμε αυριο στο καφε. Δεν μου λετε οι κυριοι αφρικανοι? Εχουμε και πριβε ανακοινωσεις? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=27951&hl= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιουλίου 2009 #43 Share 10 Ιουλίου 2009 Ασε τα λεμε αυριο στο καφε. Δεν μου λετε οι κυριοι αφρικανοι? Εχουμε και πριβε ανακοινωσεις? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...c=27951&hl= Mωρε στον καφε τα λεμε αλλα πως θα τα παρω εγω τα τεστακια..?? Τεσπα τον αλλο μηνα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουλίου 2009 #44 Share 10 Ιουλίου 2009 Καλως. θα φερω κλαδεματα για τους αλλους και αυτο για εσας 2 φορες την ημερα μετα τα φαγητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουλίου 2009 #45 Share 10 Ιουλίου 2009 (edited) Mωρε στον καφε τα λεμε αλλα πως θα τα παρω εγω τα τεστακια..?? Τεσπα τον αλλο μηνα Παρε τηλεφωνο (αυριο το πρωι πια) το νινταλ μωρε να σου πει ποσο και να σου φερει στον καφε. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=186 Νομιζω θα μας τιμησει με την παρουσια του, αν εχει αναρρωσει τελειως ΥΓ ααα και να κοιταξει την ημερομηνια ληξεως http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=24892 Έγινε επεξεργασία 10 Ιουλίου 2009 - delta66 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 10 Ιουλίου 2009 #46 Share 10 Ιουλίου 2009 Εχει δηλωσει συμετοχη...Οσο για το λινκ σε εχουν προλαβει Αυριο το πρωι θα παρω τηλεφωνο..Ελπιζω να ειναι ανοικτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fisakis 10 Ιουλίου 2009 #47 Share 10 Ιουλίου 2009 μα καλα ρε κωστη. εγω τι σου ειπα? ντροπη... Link to comment Share on other sites More sharing options...
efthvag 10 Ιουλίου 2009 #48 Share 10 Ιουλίου 2009 Άλλος ένας καφές που θα χάσω λόγω δουλειάς! @ Koing: θα σου έφερνα εγώ, αλλά ούτε εγώ θα έρθω...πάντως αύριο θα είναι ανοικτά ο "ΥΔΑΤΙΝΟΣ" (το καλό που του θέλω, γιατί μου τελειώνουν οι τροφές και καθημερινή δεν προλαβαίνω ) και τα δικά μου δεν έχουν (περιέργως) επάνω τιμές, να έπαιρνες μια ιδέα! @ Delta66: Λες το φόρουμ να πάει για "σπάσιμο"; Aquazone Acidic, Aquazone Alcalic? Ή μήπως ΑΖ-8plus και AZ-7minus? @ Γιώργος_guppy: Αν πας τελικά πάρε μου κανένα duspatalin! Καλά να περάσετε Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 10 Ιουλίου 2009 #49 Share 10 Ιουλίου 2009 Καλως. θα φερω κλαδεματα για τους αλλους και αυτο για εσας 2 φορες την ημερα μετα τα φαγητο Βλέπω οτι το χρησιμοποιούν και άλλοι εδώ μέσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 10 Ιουλίου 2009 #50 Share 10 Ιουλίου 2009 Ροφημα σιναμικινης δεν χρησιμοποιει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος