Nick S3 1 Νοεμβρίου 2009 #26 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Υπάρχει Red Belly albino η είναι κανένα υβρίδιο?Το είδα σε ένα ξένο site και έπαθα πλάκα .....όχι ότι μου άρεσε Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 1 Νοεμβρίου 2009 #27 Share 1 Νοεμβρίου 2009 Το παραπάνω ψάρι δεν νομίζω να είναι αλμπίνο γιατί αν δεις η κόρη (έτσι γράφεται του ματιού του είναι σκούρη. Αλλιώς θα ήταν και αυτή λευκη. (π.χ. albino pleco) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 2 Νοεμβρίου 2009 #28 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Το παραπάνω ψάρι δεν νομίζω να είναι αλμπίνο γιατί αν δεις η κόρη (έτσι γράφεται του ματιού του είναι σκούρη. Αλλιώς θα ήταν και αυτή λευκη. (π.χ. albino pleco) Εννοεις κοκκινη. Αν και υπαρχουν πολλα σταδια αλφισμου... Ποιος ξερει Παντως οτι μπορει να υπαρξει, μπορει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 2 Νοεμβρίου 2009 #29 Share 2 Νοεμβρίου 2009 Παντως οτι μπορει να υπαρξει, μπορει. Σίγουρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 3 Νοεμβρίου 2009 #30 Share 3 Νοεμβρίου 2009 Aφισμος παρουσιαζετε σε ολα τα πλασμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 14 Νοεμβρίου 2009 Author #31 Share 14 Νοεμβρίου 2009 φωτο απο οστα Hydrolicous armatus: Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 14 Νοεμβρίου 2009 #32 Share 14 Νοεμβρίου 2009 ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος