yiannossavva 4 Ιουλίου 2009 #1 Share 4 Ιουλίου 2009 Σας παρουσιάζω την γέννα που είχα από τα χρυσόψαρα που έχω στην λίμνη μου. Έχω μεταφέρει 20 περίπου ψαράκια σε ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 4 Ιουλίου 2009 #2 Share 4 Ιουλίου 2009 ΜΠΡΑΒΟ φίλε !!!!!... να σου ζήσουν οι μωράκλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 4 Ιουλίου 2009 #3 Share 4 Ιουλίου 2009 Μπραβο σου .Ωραια ψαρακια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Ιουλίου 2009 Author #4 Share 5 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ παΐδια. Κάτι αξιοσημείωτο είναι το τάισμα. Άρχισα τις πρώτες μέρες με 1. Sera micron. 2. Συνέχισα με TetraMinBaby, 3. Sera mikropan 4. Tetra Fin. Τώρα ταΐζω την μια μέρα 3,4 Και την επόμενη 2,4 Τρόπος ταΐσματος: Βάζω μισό μπουκαλάκι νερό (από αυτά του Test) τα ξανακατέβω και τα ρίχνω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 5 Ιουλίου 2009 #5 Share 5 Ιουλίου 2009 Μπραβο ρε Γιαννο εισαι το καλο παραγιδμα του Χομπιστα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 5 Ιουλίου 2009 #6 Share 5 Ιουλίου 2009 συγχαρητηρια!πολυ καλη δουλεια!να σου ζησουν! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 5 Ιουλίου 2009 #7 Share 5 Ιουλίου 2009 Τελεια δουλεια.Μπραβο σου θα βγουν πανεμορφα ψαρακια απο αυτην την γεννα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 5 Ιουλίου 2009 #8 Share 5 Ιουλίου 2009 Ρε πατριωτη, καταρχην συγχαρητηρια... εγινες παπππππους!!! Απο την αλλη, εχω μια ερωτηση, εγω εχω 2 χρυσοψαρα, πως ξεχωριζω το φυλλο τους?? (red cup goldfish oranda, ειναι και τα δυο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorba_The_Freak 5 Ιουλίου 2009 #9 Share 5 Ιουλίου 2009 Συγχαρητηρια!!! Τι ηλικια εχουν περιπου οι γονεις??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 5 Ιουλίου 2009 #10 Share 5 Ιουλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Ιουλίου 2009 Author #11 Share 5 Ιουλίου 2009 Ευχαριστώ παιδιά. @ nikoloutso Ένας τρόπος να ξεχωρίσεις το φύλλο τους είναι να δεις από κάτω. Το αρσενικό μοιάζει με γυναικείο γενετικό όργανο Και το θηλυκό σαν αρσενικό. Κάπου έχω δει φωτογραφίες θα τις βρω και θα τις ανεβάσω να δείτε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 5 Ιουλίου 2009 Author #12 Share 5 Ιουλίου 2009 Συγχαρητηρια!!! Τι ηλικια εχουν περιπου οι γονεις??? Χωρίς να είμαι σίγουρος 2 χρονών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIN 6 Ιουλίου 2009 #13 Share 6 Ιουλίου 2009 Να σου ζησουν τα μωρουλια σου κουκλια ειναι Περιμενουμε νεα σου για τις εξεληξεις των μικρων σου Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 9 Ιουλίου 2009 Author #14 Share 9 Ιουλίου 2009 Τα μικρά χαίρουν ακρας υγείας. Μερικές ακόμα φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 9 Ιουλίου 2009 #15 Share 9 Ιουλίου 2009 Τα μικρά χαίρουν ακρας υγείας. Μερικές ακόμα φωτογραφίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιουλίου 2009 Author #16 Share 28 Ιουλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 28 Ιουλίου 2009 #17 Share 28 Ιουλίου 2009 Θα παρακαλουσα ο yiannossavva να διαγραφει απο το φορουμ.... Δεν ειναι ενυδριοφιλος εχει ως μονο σκοπο να μας κατασρεψει την ζωη..... Για αλλη μια φορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 28 Ιουλίου 2009 #18 Share 28 Ιουλίου 2009 Αν συνεχισεις ετσι σε βλεπω τον μεγαλυτερο εμπορο ψαριων κρυου νερου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιουλίου 2009 Author #19 Share 28 Ιουλίου 2009 Πλάκα πλάκα αλλά θέλω να φτιάξω άλλη μια λίμνη στο πίσω μέρος του σπιτιού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 28 Ιουλίου 2009 Author #20 Share 28 Ιουλίου 2009 Θα παρακαλουσα ο yiannossavva να διαγραφει απο το φορουμ.... Δεν ειναι ενυδριοφιλος εχει ως μονο σκοπο να μας κατασρεψει την ζωη..... Για αλλη μια φορα Κερνάω φραπέ, μπίρες και ζηβανία. Κοπιάστε……… Link to comment Share on other sites More sharing options...
yiannossavva 20 Αυγούστου 2009 Author #21 Share 20 Αυγούστου 2009 Σήμερα βρήκα αυτό το μωρό στην λίμνη μου. Δεν μου φαίνετε για χρυσόψαρο χωρίς να είμαι σίγουρος. Λέτε να είναι ΚΟΙ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος