piranxobios 9 Ιουλίου 2009 #26 Share 9 Ιουλίου 2009 Φιλε Τασο πηρα εγω. με την πρωτη ευκαιρια θα σου φερω μιας και ειμαι καθε μηνα αθηνα... εαν ερχεσαι και μπορεσεις να μου φερεις απο εκει που τα πηρες ολα καλα!!!! πριν ερθεις στειλε π.μ. με το κινητο σου να μιλησουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 11 Ιουλίου 2009 Author #27 Share 11 Ιουλίου 2009 Την Δευτέρα θα πάω για να πάρω φυτά,τι λέτε να πάρω? Πρέπει να πάρω και ζουμιά ή τίποτα ταμπλέτες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 11 Ιουλίου 2009 #28 Share 11 Ιουλίου 2009 Την Δευτέρα θα πάω για να πάρω φυτά,τι λέτε να πάρω? Πρέπει να πάρω και ζουμιά ή τίποτα ταμπλέτες? βαλισνεριες ,κερατοφυλλο,κανα εχινοδορο ,Hygrophila corymbosa ευκολο και γρηγορης αναπτυξης, καμια microsorom που μπορεις να τη δεσεις πανω σε ξυλο οπως και τις anubies και ακομα cryptokorina γενικα ζητα φυτα χαμηλων απαιτησεων...οσον αφορα τις ταμπλετες και τα ζουμια ολο και κατι χρειαζεται, εγω προσωπικα χρησιμοποιω και απο τα δυο με καθε αλλαγη νερου( για τα ζουμια) και οι ταμπλετες καθε 6μηνο κοντα στις ριζες των φυτων...αυτα τα λιγα απο εμενα ,περιμενε και καμια αποψη πιο εμπειρου μποστανα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 12 Ιουλίου 2009 Author #29 Share 12 Ιουλίου 2009 Σ΄ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 13 Ιουλίου 2009 #30 Share 13 Ιουλίου 2009 για rhomp θα προτημουσα εχινοδορους κυριος και καμια ανουμπια δεμενι σε κανενα ξυλο.. για ταμπλετες και λιπασματα μη μπεις καν στο κοπο για τετοια φυτα.. δεν τα εχουν αναγκη!!! * οταν εχουμε φυτα στο ενυδρειο βγαζουμε την αεραντλια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 14 Ιουλίου 2009 Author #31 Share 14 Ιουλίου 2009 Πήρα 5 Βαλισνέριες και 4 ανούμπιες για αρχή και βλέπουμε....σύντομα foto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 14 Ιουλίου 2009 #32 Share 14 Ιουλίου 2009 οκ..ανουμπιες δεσιμο σε πετρα η ξυλο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 19 Ιουλίου 2009 Author #33 Share 19 Ιουλίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
piranxobios 19 Ιουλίου 2009 #34 Share 19 Ιουλίου 2009 πολυ ωραιο το ενυδρειο σου με τα φυτα και το ψαρακι τελειο...μπραβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 19 Ιουλίου 2009 #35 Share 19 Ιουλίου 2009 απιστευτο Νικο καμια σχεση με το πως ηταν πριν!!! πιστευω αξιζε τον κοπο. τωρα λιγο υπομονη μεχρι να συνηθισει κ να εξοικιωθει. απεφευγε οσο μπορεις να βαζεις τα χερια μεσα να μην τον στρεσαρεις. τα μικρα ψαρια τα εβγαλες απο μεσα? τα neon θα εδειχναν πολυ ομορφα ετσι οπως ειναι το ενυδρειο. το μαυρο χαλικι εδειξε πολυ. το ψαρι να υποθεσω το ειχες εκτος ενυδρειο κατα τη διαρκεια της αλλαγης χαλικιου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 19 Ιουλίου 2009 Author #36 Share 19 Ιουλίου 2009 απιστευτο Νικο καμια σχεση με το πως ηταν πριν!!! πιστευω αξιζε τον κοπο. τωρα λιγο υπομονη μεχρι να συνηθισει κ να εξοικιωθει. απεφευγε οσο μπορεις να βαζεις τα χερια μεσα να μην τον στρεσαρεις. τα μικρα ψαρια τα εβγαλες απο μεσα? τα neon θα εδειχναν πολυ ομορφα ετσι οπως ειναι το ενυδρειο. το μαυρο χαλικι εδειξε πολυ. το ψαρι να υποθεσω το ειχες εκτος ενυδρειο κατα τη διαρκεια της αλλαγης χαλικιου.. Σ΄ευχαριστώ Αντώνη για τα καλά σου λόγια...άξιζε τον κόπο σίγουρα!! Τα ψαράκια τα μικρά τα έβγαλα γιατί σε ένα βράδυ έφαγε τα μισά Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Ιουλίου 2009 #37 Share 21 Ιουλίου 2009 παρα πολυ καλο!! Μπραβο και απο μενα!!! ειδες διαφορα που κανουν τα ζωντανα φυτα!!! ευχομαι καλη συνεχεια!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 21 Ιουλίου 2009 Author #38 Share 21 Ιουλίου 2009 Το θηρίο μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 21 Ιουλίου 2009 #39 Share 21 Ιουλίου 2009 Eιναι ακομα φοβησμένο,ε? κουκλι ειναι παντως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 21 Ιουλίου 2009 Author #40 Share 21 Ιουλίου 2009 Ναι ακόμα είναι φοβισμένος.Θέλει κανένα μήνα για να πάρει τα πάνω του.........υπομονή Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 21 Ιουλίου 2009 #41 Share 21 Ιουλίου 2009 Νικο με το φαγητο πως τα παει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 22 Ιουλίου 2009 Author #42 Share 22 Ιουλίου 2009 Από φαγητό καλά τα πάει...αφού έφαγε τα μισά ψαράκια Φιλετάκι ψαριού το τρώμε Γαρίδες ούτε που τις δίνουμε σημασία Θα δοκιμάσω να του δώσω και φιλέτο κοτόπουλο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 22 Ιουλίου 2009 #43 Share 22 Ιουλίου 2009 γαριδες και το δικο μου με το ζορι τις τσιμπολογουσε... κοτοπουλο ομως τρελενετε... οποτε δοκιμασε και εσυ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 24 Ιουλίου 2009 Author #44 Share 24 Ιουλίου 2009 Πράγματι το κοτόπουλο το ρίμαξε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 24 Ιουλίου 2009 #45 Share 24 Ιουλίου 2009 Πράγματι το κοτόπουλο το ρίμαξε Ειδες... σου λεω τα εχω δοκιμασει ολα και το κοτοπουλο ειναι αυτο π το τρελαινει.. δεν ξερω γιατι...ισως τα πιρανια να μη κινηγανε τοσο πολυ ψαρια οσο να αρπαζουν υδροβια πουλια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 24 Ιουλίου 2009 Author #46 Share 24 Ιουλίου 2009 Άσχετο αλλά γέμισα μικρά μαύρα σαλιγκάρια,καλό είναι αυτό?Μάλλον μαζί με τα φυτά πήρα και σαλιγκάρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουλίου 2009 #47 Share 25 Ιουλίου 2009 Άσχετο αλλά γέμισα μικρά μαύρα σαλιγκάρια,καλό είναι αυτό?Μάλλον μαζί με τα φυτά πήρα και σαλιγκάρια και εγω εχω στο πιρανχα μου!! αστα θα σου καθαριζουν και την αλγη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 26 Ιουλίου 2009 #48 Share 26 Ιουλίου 2009 και εγω εχω στο πιρανχα μου!! αστα θα σου καθαριζουν και την αλγη.. μια ερωτηση,,,,,το κοτοπουλο σε τι μορφη το περνετε κ πως του το δινετε???/????φιλετο κατεψυγμενο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουλίου 2009 #49 Share 26 Ιουλίου 2009 Εγω προσωπικα ειχα παρει φρεσκο φιλετο κοτοπουλο (στηθος) το εκοψα σε μικρα κοματακια και το εβαλα στην καταψηξη!! ετσι για κανα 2 - 3 μηνες εχει τροφη!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick S3 28 Αυγούστου 2009 Author #50 Share 28 Αυγούστου 2009 Να κάνω μια ερώτηση ρε παιδιά?Γιατί οι βαλισνέριες έχουν κιτρινίσει και αρχίζουν να χαλάνε και οι ανουμπιές και το κερατόφυλλο είναι μια χαρά? Φωτισμό έχω 2 τ5 54w 6 ώρες την ημέρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος