thoikos 2 Ιουλίου 2009 #1 Share 2 Ιουλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, είμαι νέος στον χώρο του ενυδρείου, έχω πάρει ένα red sea max 130l και πριν 10 μέρες αγόρασα 10 κιλά βράχο τον οποίο και κουράρω!! όπως όλοι σας έτσι και εγώ βρήκα ζωή μέσα, 2 καβουράκια ένα μικρό κοχυλάκι και ένα πράσινο πλασματάκι το οποίο δεν ξέρω τι είναι και θέλω την βοήθεια σας, τι είναι και αν κάνει καλό ή κακό!! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaggef 2 Ιουλίου 2009 #2 Share 2 Ιουλίου 2009 Καλή αρχή φίλε μου.... Έχουμε το ίδιο ενυδρείο και η ίδια Mantis μας έκανε ποδαρικό..... Διάβασε το παρακάτω θέμα και θα βγάλεις τα συμπεράσματα σου.... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?sh...amp;hl=stathism Αν χρειαστείς κάτι για το redsea max γράψε μου ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
thoikos 3 Ιουλίου 2009 Author #3 Share 3 Ιουλίου 2009 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου και για την βοήθεια στην αναγνώριση και για την προσφορά σου να με βοηθήσεις!!!!!!! Θα χρειαστώ αρκετή βοήθεια και χαίρομαι που εδώ μέσα υπάρχουν άνθρωποι να με βοηθήσουν!!!!! Θα διαβάσω το θέμα που μου είπες και θα δω τι θα κάνω!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 3 Ιουλίου 2009 #4 Share 3 Ιουλίου 2009 Οπ καλως ηρθες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 3 Ιουλίου 2009 #5 Share 3 Ιουλίου 2009 Καλως ορισες και καλη σου συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAVY 3 Ιουλίου 2009 #6 Share 3 Ιουλίου 2009 καλώς ήρθες στο forum και στην θαλασσινή μας παρέα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος