Aiolos 29 Ιουνίου 2009 #1 Share 29 Ιουνίου 2009 (edited) Bristletail filefish (http://ericsreef.blogspot.com) Γνωρίζει κάποιος για το συγκεκριμένο ψαράκι? Σύμφωνα με τα γραφόμενα τρώει Aiptasies !!! Κάνει δουλειά? Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2009 - Aiolos-910 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Ιουνίου 2009 Author #2 Share 29 Ιουνίου 2009 Σαν το «άσχημο παπί» είναι παναθεμάτο, αλλά αν κάνει δουλειά και δεν τρώει κοράλλια θα κάνω πέτρα την καρδιά μου και θα το βάλω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 30 Ιουνίου 2009 #3 Share 30 Ιουνίου 2009 Φίλε μου, που ξέρεις το ασχημόπαπο μπορεί να σου βγεί κύκνος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 30 Ιουνίου 2009 #4 Share 30 Ιουνίου 2009 Δες αυτό.... http://www.practicalfishkeeping.co.uk/foru...ead.php?t=39537 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 30 Ιουνίου 2009 #5 Share 30 Ιουνίου 2009 Που θα βρεθεί εδω αυτο το ψάρι ρε παιδιά; Link to comment Share on other sites More sharing options...
crumel75 1 Ιουλίου 2009 #6 Share 1 Ιουλίου 2009 Φιλε μου, το βρηκα σε καταστημα στη Θεσσαλονικη. Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ να σου δωσω στοιχεία που θα το βρεις . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big Blue 1 Ιουλίου 2009 #7 Share 1 Ιουλίου 2009 Φιλε μου, το βρηκα σε καταστημα στη Θεσσαλονικη. Αν ενδιαφερεσαι στειλε μου πμ να σου δωσω στοιχεία που θα το βρεις . Σε ευχαριστώ πολύ...απλά ρώτησα αποπριέργεια μιά και δεν το έχω δεί μέρχι στιγμής πουθενά.Ευτυχώς το πρόωλημα με τις κυρίες απτέζιες το έχω λύσει προ καιρού.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 1 Ιουλίου 2009 Author #8 Share 1 Ιουλίου 2009 ΤΥΧΕΡΕ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος