space 29 Ιουνίου 2009 #1 Share 29 Ιουνίου 2009 To Preis Redu Phos είναι με βάση το σίδηρο και πόση διάρκεια έχει?To εχει χρησιμοποιησει κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 29 Ιουνίου 2009 #2 Share 29 Ιουνίου 2009 Είναι Αλουμίνιο. Κάθε σακουλάκι συγκρατεί 22.000mg φωσφόρου. Η διάρκεια εξαρτάται από τα επίπεδα του φωσφόρου και αυτό θα στο πουν οι μετρήσεις σου. Τώρα, αν και πολλοί μπορούν να πουν ότι η γνώμη μου δεν μετράει μιας και το Water Inn είναι ο αντιπρόσωπος της εταιρείας (PREIS), είναι πολύ καλό προϊόν τόσο για θάλασσα όσο και για το γλυκό. Ελπίζω να πουν την γνώμη τους όσοι το έχουν χρησιμοποιήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xone_17 10 Ιουλίου 2009 #3 Share 10 Ιουλίου 2009 Επειδή το χρησιμοποιώ από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα το reef μου, μπορώ με ασφάλεια να πω ότι είναι από τα πιο καλά υλικά και με την περισσότερη διάρκεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 10 Ιουλίου 2009 #4 Share 10 Ιουλίου 2009 Κατά μέσω όρο τι διάρκεια έχει? Φυσικά έχει να κάνει και με το «φορτίο» σε φωσφορικά του κάθε ενυδρείου Link to comment Share on other sites More sharing options...
space 10 Αυγούστου 2009 Author #5 Share 10 Αυγούστου 2009 σημερα αγορασα για πρωτη φορα τον συγκεκριμενο αντιφωσφορο και τον τοποθετησα στο σκιμμερ deltec mc 600 .Με το που εβαλα το συγκεκριμενο υλικο ,το σκιμμερ αρχισε να αφριζει τρελλα με αποτελεσμα να σταματησω την παροχη αερα στο σκιμμερ .Γνωριζει καποιος να μου πει τι ακριβως γινεται ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 10 Αυγούστου 2009 #6 Share 10 Αυγούστου 2009 πλύντω με νερό και ξαναβάλτω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος