Netspy 8 Ιουλίου 2013 #51 Share 8 Ιουλίου 2013 (edited) Άσχετο αλλά έχω μία Alpheus dentipes στο γιγάντιο μεσογειακό μου ενυδρείο... είναι μετά βίας 2εκ. και το τσακ που κάνει με τη δαγκάνα της ακούγεται σε όλο το σπίτι :Ρ Έγινε επεξεργασία 8 Ιουλίου 2013 - Netspy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodworms 21 Οκτωβρίου 2014 #52 Share 21 Οκτωβρίου 2014 αμανο Link to comment Share on other sites More sharing options...
giwrgos30 19 Φεβρουαρίου 2016 #53 Share 19 Φεβρουαρίου 2016 καλησπερα και απο εμενα εχω cardinal denerli!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antwnis Mpok 23 Μαίου 2016 #54 Share 23 Μαίου 2016 Άσχετο αλλά έχω μία Alpheus dentipes στο γιγάντιο μεσογειακό μου ενυδρείο... είναι μετά βίας 2εκ. και το τσακ που κάνει με τη δαγκάνα της ακούγεται σε όλο το σπίτι :Ρ Παλιά απάντηση αλλά μου θύμισε ότι είχα δει σε ένα ντοκιμαντέρ για την συγκεκριμένη γαρίδα,το τσακ που κάνει είναι ο τρόπος που κυνηγάει....από κοντά και σε αργή κίνηση κλείνει την δαγκάνα της με τόση δύναμη και τόσο γρήγορα όπου δημιουργεί μια μικρή έκρηξη και ένα μικρό ωστικό κύμα!! ότι είναι σε μικρή απόσταση το χτυπάει το ωστικό κύμα και παθαίνει ακαριαία!!!!....είναι το ίδιο όπως ρίχνουν δυναμίτη στο νερό και βγαίνουν τα ψάρια στην επιφάνεια ψόφια από το ωστικό κύμα αλλά σε μικρογραφία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος