kostasbaf 29 Ιουνίου 2009 #1 Share 29 Ιουνίου 2009 όταν έμπενα σενα θεμα για να δω τι γραφει ο καθενας , μου εβγεναν κανονικα το ενα κατω απο τον αλλο. εδω και 2-3 μερες μου βγαινει μονο ο πρωτος που ανοιξε το θεμα και ολους τους αλλους συμπτηγμενους κατω και πρεπει να τους ανοιξεις εσυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 29 Ιουνίου 2009 #2 Share 29 Ιουνίου 2009 όταν έμπενα σενα θεμα για να δω τι γραφει ο καθενας , μου εβγεναν κανονικα το ενα κατω απο τον αλλο. εδω και 2-3 μερες μου βγαινει μονο ο πρωτος που ανοιξε το θεμα και ολους τους αλλους συμπτηγμενους κατω και πρεπει να τους ανοιξεις εσυ Θα πας δεξια εκει που λεει επιλογες κ θα κανεις αλλαγη σε τυπικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 29 Ιουνίου 2009 #3 Share 29 Ιουνίου 2009 (edited) Κατω απο το μουμπι της Απαντησης στο πανω μερος του θεματος γραφει επιλογες... Πατας εκει μετα καπου στην μεση λεει Επιλογη εμφανισης και παρακατω τυπικο...Πατας το τυπικο.0. Υ.Γ Mε προλαβες...grrrrr Έγινε επεξεργασία 29 Ιουνίου 2009 - Koing Koing Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarevock 29 Ιουνίου 2009 #4 Share 29 Ιουνίου 2009 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=28136 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasbaf 29 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 29 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος