makis997 28 Ιουνίου 2009 #1 Share 28 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να μου απαντηση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 28 Ιουνίου 2009 #2 Share 28 Ιουνίου 2009 Μπορει καποιος να μου απαντηση? Βαζοντας παρα πολλα φυτα καποιες φορες τοσα που να μην μπορουν να κολυμπανε τα ψαρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 28 Ιουνίου 2009 #3 Share 28 Ιουνίου 2009 (edited) Μπορει καποιος να μου απαντηση? Ειμαι και εγω αρχαριος στην συνεχια θα παρεις απαντσηεις και απο αλλα ατομα που εχουν εντρυφισει καταρχην θα πρεπει να επιλεξεις αναμεσα σε απαιτητικα φυτα και μη απαιτητικα ...αναλογα με την εμπειριασου σε βαθος χρονου θα μπορεις να επιλεξεις για το τι ενυδρειο θες να φτιαξεις (βιοτοπικα κλπ) τα φυτακια ! ..αλλα εσυ τι ενυδρειο εχεις δωσε μερικες πληροφοριες ? Έγινε επεξεργασία 28 Ιουνίου 2009 - krisos Link to comment Share on other sites More sharing options...
KATIR 28 Ιουνίου 2009 #4 Share 28 Ιουνίου 2009 αν πας εδω http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showforum=15 θα δεις σχεδον τα παντα περι φυτεμενων πρωτα δες διαβασε παρε ιδεες και αν εχεις καποια απορια τα παιδια που ασχολουνται μετα φυτεμενα θα σου δωσουν σωστες απαντησεις και στα λεω αυτα γιατι η ερωτηση σου δεν ειναι χαζη απλα πολυ γενικη και δεν θα μπορεσεις να παρεις απαντησεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 28 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 28 Ιουνίου 2009 λοιπον να το ενυδρειο μου εποψειν τα neon εφυγαν και περημενο να βαλω red cherry Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 28 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 28 Ιουνίου 2009 λαμπα αγνωστη λιτρα 25 θερμαντηρας ph 7,3 φιλτρο εσωτερικο στο καπακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 29 Ιουνίου 2009 Author #7 Share 29 Ιουνίου 2009 κατι υψοματα πως τα δημιουργουν φυτεουν σε βραχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 29 Ιουνίου 2009 Author #8 Share 29 Ιουνίου 2009 αλλη μια απορια πως φυτευβεις σε βραχω ή ξυλο οχι ομως anubia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 29 Ιουνίου 2009 #9 Share 29 Ιουνίου 2009 Να φυτεψεις ξερω αλλα φυτα που τα πουλανε ετοιμα μαζι με πετρα αν θελεις ομως φυτευεις ακριβος πισω απο τη πετρα ενα φυτο και δειχνει πολυ ωραιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisos 29 Ιουνίου 2009 #10 Share 29 Ιουνίου 2009 αλλη μια απορια πως φυτευβεις σε βραχω ή ξυλο οχι ομως anubia τα δενεις πανω τους με μια μπετονια/μισινετζα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος