akvariym 28 Ιουνίου 2009 #1 Share 28 Ιουνίου 2009 καλημερα... στο ενυδρειο μου,120 λιτρα φυτεμενο,το ενα απο τα δυο θυληκα γκαπυ κυνηγαει το αλλο και του εχει φαει την ουρα.ο αρσενικοσ που ειχα αγνωειται εδω και μια βδομαδα,ειτε ζωντανος ειτε νεκροσ!! εχει κανει καποια εξηγιση για αυτο? στο ενα αλλο 30λτρο εχω 4 νεογεννητα γκαπυ τα οποια ειναι 1 μηνου,φοβαμαι να τα βαλω στο μεγαλο μηπως και τα κυνηγαει κ αυτα?? τι λετε? ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsagos 28 Ιουνίου 2009 #2 Share 28 Ιουνίου 2009 βρες τον αρσενικό! και πες μας τις τιμες του νερού. Νο3 Νο2 και αμμωνία! Link to comment Share on other sites More sharing options...
parisMJT 28 Ιουνίου 2009 #3 Share 28 Ιουνίου 2009 Καλά θα ήταν να μην τα βάλεις ακόμη στο μεγάλο, περίμενε να δείς την συμπεριφορά της θηλυκής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 28 Ιουνίου 2009 #4 Share 28 Ιουνίου 2009 φωτο Link to comment Share on other sites More sharing options...
akvariym 29 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 29 Ιουνίου 2009 ειναι επιθετικη πολυ!σκεφτομαι να βαλω την αλλη θηλικια την ηρεμη με τα μικρα,για να παρει τα πανω τησ!!! ειδα δυο μικρα νεογεννητα σημερα!ελπιζω να τα καταφερουν!εχω πολλεσ κρυψωνες λογο των φυτων αλλα και σε αλλεσ γενεσ δεν επιβιωναν!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος