makis997 26 Ιουνίου 2009 #1 Share 26 Ιουνίου 2009 Οποιος τις ξερει ας γραψει για το ειδος που ξερει εγω παντος δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουνίου 2009 #2 Share 26 Ιουνίου 2009 Οποιος τις ξερει ας γραψει για το ειδος που ξερει εγω παντος δεν εχω ιδεα αν αναζητας τιμες απο γαριδες μπορεις ανετα να επικοινωνησεις με τα καταστηματα που εχουν βημα εδω μεσα,και οχι να ρωτας τους υπολοιπους χομπιστες.ΥΓ.ποσων χρονων εισαι..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
makis997 26 Ιουνίου 2009 Author #3 Share 26 Ιουνίου 2009 αν αναζητας τιμες απο γαριδες μπορεις ανετα να επικοινωνησεις με τα καταστηματα που εχουν βημα εδω μεσα,και οχι να ρωτας τους υπολοιπους χομπιστες. ΥΓ.ποσων χρονων εισαι..? 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουνίου 2009 #4 Share 26 Ιουνίου 2009 Σορυ που γραφω σε λαθος θεμα. Klaz μπορεις να μου πεις τι γαριδες εχετε στο μαγαζι??? ευχαριστω κ Συγνωμη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουνίου 2009 #5 Share 26 Ιουνίου 2009 red chery.παρακαλω. υγ.εγω ειμαι βεβαια αδειουχος τωρα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος