Χρήστος 96 26 Ιουνίου 2009 #1 Share 26 Ιουνίου 2009 (edited) ποιτε μου πως μπορω να διακοσμισω ενα ενυδριο 30 λιτρων. μπορω να βαλω μερικα neon και red cherry. και ποιες τροφες να χρησιμοποιω Έγινε επεξεργασία 26 Ιουνίου 2009 - chris99 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 26 Ιουνίου 2009 #2 Share 26 Ιουνίου 2009 γιατι δεν καθεσαι να διαβασεις λιγο εδω μεσα..? οσα ρωτας εχουν ηδη απαντηθει εκατονταδες φορες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 26 Ιουνίου 2009 #3 Share 26 Ιουνίου 2009 εγω μιας π εχω free time ας απαντησω.. λοιπον οπως σου ειπα καλυτερα ασε τα νεον και γενικα ολα τα Τετρα. το καλυτερο π εχεις να κανεις στα 30 λιτρα ειναι να βαλεις ενα ωραιο μονομαχο με 2 - 3φυτα οπως ανουμπια κερατοφυλο και βαλισνερια και θα εισαι κυριος.!!! τωρα μερικοι εχουν μονομαχο με γαριδες χωρις κανενα προβλημα.. αν θελεις δοκιμασετο. αλλιως βαζεις 2 - 3 σαλιγκαρια πχ apple snail και εισαι μια χαρα!! τωρα οπως σου ειπε ο κλαζ αν ψαξεις στο φορουμ θα βρεις ηδη ετοιμα ενυδρεια 30 - 40 λιτρων για να παρεις και μια γενικη ιδεα. καλη συνεχεια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος