Χρήστος 25 Ιουνίου 2009 #1 Share 25 Ιουνίου 2009 Στην προσπάθεια να αναβαθμίσουμε το υπάρχων προφίλ ‘’ψαριών γλυκού νερού’’ στο ΑΖ. Παρακαλούμε τα μέλει μας να συνεισφέρουν αν έχουν στην διάθεση τους δικές τους φωτογραφίες από διάφορα ψάρια γλυκού νερού και να μας της παραχωρήσουν για αυτό τον σκοπό. Φυσικά στην φωτογραφία θα αναγράφεται το όνομα του κατόχου και δεν θα χάσει τα δικαιώματα του να την χρησιμοποιεί όπως νομίζει αυτός δεν φιλοδοξούμε να έχουμε την αποκλειστικότητα μιας φωτογραφίας. Ο σκοπός μας πρωτίστων είναι να βοηθήσουμε τα μέλη μας. Μόνο μια παράκληση έχω που και ταυτόχρονα είναι δέσμευση για όσους προθυμοποιηθούν να προσφέρουν της φωτογραφίες τους. Δεν θα έχουν το δικαίωμα να τις αφαιρέσουν από το συγκεκριμένο προφίλ. Ο λόγος πιστεύω να είναι προφανείς, και δεν χρειάζεται να τον αναλύσουμε. Τώρα στης φωτογραφίες θα πρέπει το λιγότερο να είναι 800Χ600 και καθαροτραβηγμένες με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται τα ψάρι ολόκληρο. Μπορείτε να στείλετε διάφορες φωτογραφίες από το ίδιο ψάρι και θα επιλεγούν η καλλίτερες. Δεν θέλω να υπάρξει παρεξήγηση αν κάποιου φωτογραφία δεν χρησιμοποιηθεί γιατί θα υπάρξει μια άλλη καλλίτερη. Ευχαριστώ εκ μέρους της ομάδας καταχώρισης Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny_ 25 Ιουνίου 2009 #2 Share 25 Ιουνίου 2009 Oριστε και μια φωτο απο εμενα.Το ψαρακι δε ξερω τι ειδος ειναι και δε μπορεσα να ο βρω στο ΑΖ οποτε θεωρησα ωφελημο να το ανεβασω.Απο οτι μου ειπαν ειναι καποιο ειδος τετρα και ωοτοκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #3 Share 25 Ιουνίου 2009 πολυ καλη ιδεα την ειχα σκεφτει και εγω... οριστε ενα και απο μενα... ειναι πολυ καλη πιστευω η φωτο Serrasalmus Compressus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #4 Share 25 Ιουνίου 2009 και ενα OSCAR!! (πιστευω ειναι πολυ καθαρη και καλη η φωτο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 25 Ιουνίου 2009 #5 Share 25 Ιουνίου 2009 και ενα OSCAR!! (πιστευω ειναι πολυ καθαρη και καλη η φωτο) Red Oscar H αλλιως Astronotus Occelatus(αν το γραφω σωστα) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 25 Ιουνίου 2009 #6 Share 25 Ιουνίου 2009 Οριστε και μερικα σκαλαρακια απο μενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 25 Ιουνίου 2009 #7 Share 25 Ιουνίου 2009 Ενα tetra black fantom(το αγαπημενο μου..) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 25 Ιουνίου 2009 #8 Share 25 Ιουνίου 2009 Ενα πολυ ομορφο corydoras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 25 Ιουνίου 2009 #9 Share 25 Ιουνίου 2009 Η μαλλον 2 πολυ ομορφα corydoras.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #10 Share 25 Ιουνίου 2009 Παρακαλω ΜΟΝΟ καθαρες Φωτογραφιες.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #11 Share 25 Ιουνίου 2009 μια Silver Arowana Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #12 Share 25 Ιουνίου 2009 Και απο οτι μου εχουν πει οριστε ενα σπανιο ψαρι. λεγετε αλογομουρης (horseface) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #13 Share 25 Ιουνίου 2009 απο το ενυδρειο ενως φιλου ενα pacu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #14 Share 25 Ιουνίου 2009 ακομα ενα OSCAR αυτη τη φορα Albino Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 25 Ιουνίου 2009 #15 Share 25 Ιουνίου 2009 και ενα ψαρι που διστυχος ειχα παλια και ΔΕΝ κανει για ενυδρεια αλλα ειναι χρησημο να υπαρχει στο φορουμ μας.. Galaher shark Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 26 Ιουνίου 2009 #16 Share 26 Ιουνίου 2009 Κι απο μενα , με την αμεριστη υποστηριξη μου στην προσπαθεια σας. Pseudomugil furcata Trigonostigma heteromorpha Poecilia wingei Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 26 Ιουνίου 2009 #17 Share 26 Ιουνίου 2009 Πολύ ωραία η ιδέα και η προσπάθεια που γίνεται… άντε να παίρνουν σειρά και τα θαλασσινά !!! Κατά καιρούς έχουν εμφανιστεί πολύ ωραίες φώτο, είτε από διαγωνισμούς, είτε από παρουσιάσεις που θα μπορούσαν να εμπλουτίσουν τον κατάλογο με καθαρά «δικές» μας φωτογραφίες. Μπράβο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Genirous 26 Ιουνίου 2009 #18 Share 26 Ιουνίου 2009 Symphysodon discus, Heckel 1840 Corydoras adolfoi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 26 Ιουνίου 2009 #19 Share 26 Ιουνίου 2009 Corydoras Panda Red-bellied Juvenile Piranha Kατι που δεν θυμαμαι Corydora Aeneus Female "Long Fin" (ή Elvis) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raven 26 Ιουνίου 2009 #20 Share 26 Ιουνίου 2009 Brachygobius doriae Melanotaenia praecox Link to comment Share on other sites More sharing options...
stormtrooper 26 Ιουνίου 2009 #21 Share 26 Ιουνίου 2009 Πέραν το καλύτερων δυνατόν φωτογραφιών, θεωρώ πως πρέπει το "φόντο" των ψαριών να έχουν και τον σωστότερο δυνατό βιότοπο. Οπότε θεωρώ πως οι φωτογραφίες πχ του Στάθη με τα Όσκαρ, όσο καθαρές κι αν είναι δεν αντιπροσωπεύουν τον βιότοπο των ψαριών! Γνώμη μου φυσικά.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 28 Ιουνίου 2009 #22 Share 28 Ιουνίου 2009 Πέραν το καλύτερων δυνατόν φωτογραφιών, θεωρώ πως πρέπει το "φόντο" των ψαριών να έχουν και τον σωστότερο δυνατό βιότοπο. Οπότε θεωρώ πως οι φωτογραφίες πχ του Στάθη με τα Όσκαρ, όσο καθαρές κι αν είναι δεν αντιπροσωπεύουν τον βιότοπο των ψαριών! Γνώμη μου φυσικά.... Eχεις ενα δικιο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος