alkis13 23 Ιουνίου 2009 #1 Share 23 Ιουνίου 2009 (edited) Παιδιά μόλις βρήκα τα χαμένα μου apple snails να εχουν ορμήσει ενα ενα νεκρο guppy που ειχε πιαστει μεταξυ τζαμιου και γενήστρας (ξερω τα fact περι γενήστρας αλλα αν θελω να αναπαραγω, ειναι ο ευκολος μονοδρομος). Η ερωτηση μου ειναι: Να αφησω το νεκρο guppy ή να βγαλω ότι έχει απομείνει; Μερικες φωτο: Έγινε επεξεργασία 23 Ιουνίου 2009 - alkis13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 23 Ιουνίου 2009 #2 Share 23 Ιουνίου 2009 ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ αν μπορεις βγαλτο για να μην σου ανεβει η αμμωνια..! βεβαια δεν θα σου ανεβει και παρα πολυ! παρε και αλλες γνωμες ομως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 23 Ιουνίου 2009 #3 Share 23 Ιουνίου 2009 Παιδιά μόλις βρήκα τα χαμένα μου apple snails να εχουν ορμήσει ενα ενα νεκρο guppy που ειχε πιαστει μεταξυ τζαμιου και γενήστρας (ξερω τα fact περι γενήστρας αλλα αν θελω να αναπαραγω, ειναι ο ευκολος μονοδρομος). Η ερωτηση μου ειναι: Να αφησω το νεκρο guppy ή να βγαλω ότι έχει απομείνει; Μερικες φωτο: Μακαρι να μην ηταν τα δικα μου guppy αυτα. Τωρα θα συμφωνησω οτι μπορει να σου σηκωσει αμμωνια αλλα εσυ εψαχνες τροφη για τα αππλε να που βρηκες αρα εσυ διαλεγεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 23 Ιουνίου 2009 Author #4 Share 23 Ιουνίου 2009 Είναι τόσο λαίμαργα που σκέφτομαι να το αφήσω μέσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος guppy 23 Ιουνίου 2009 #5 Share 23 Ιουνίου 2009 Είναι τόσο λαίμαργα που σκέφτομαι να το αφήσω μέσα... Εμ γιαυτο σου λεω αστο μεσα αλλα επειδη ειναι επιλεκτηκα και δεν τρωνε το κοκκαλο μολις το φανε παρε το κοκκαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 23 Ιουνίου 2009 #6 Share 23 Ιουνίου 2009 Βγαλτο ρε συ...Αφου το βλεπεις βγαλτο.....Εστω και λιγο να ανεβουν οι τιμες σου μπορει να δηλητηριασεις το νερο σου και συνεπως τα ψαρια σου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alkis13 23 Ιουνίου 2009 Author #7 Share 23 Ιουνίου 2009 To εβγαλα το νεκρο ψαρακι μιας που η γαριδα πηγε να το κλεψει... Ουσιαστικα μονο το κοκαλο είχε μείνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος