fillmore 24 Σεπτεμβρίου 2009 #26 Share 24 Σεπτεμβρίου 2009 Τελικά τι έγινε με το ενυδρείο Στάθη, το έφτιαξες;!!!!!!!!!!!!!!!!!!!..............γιατί εμένα με έφτιαξες σίγουρα και ψάχνω ψάρια για το ίδιο set-up Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 28 Σεπτεμβρίου 2009 Author #27 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 Ενα ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Στρατο για την Βοηθεια του....οπως και στον Σωκρατη..... αυριο θα εχετε μια παρουσιαση εκπληξη....ενα θα πω...σημερα απο τις 12 ως τωρα ετρεχα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 28 Σεπτεμβρίου 2009 #28 Share 28 Σεπτεμβρίου 2009 ανυπομωνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #29 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Ετοιμα ολα.... θα κανω αναλητικη παρουσιαση σε 3 μερες... Δεν θα πω ακομα τι ψαρια εβαλα (ειναι στην καραντινα)... σε 2 - 3 μερες θα μπουν..... (ο Στρατος ξερει τι ειναι...) λπν μερικες πληροφοριες... Το φιλτρο εχει ροη 380 λιτρα/ωρα... εχει βιολογικο απο αλλο ενυδρειο μου (ηδη στρωμενο, και η σειρα απο κατω προς πανω παει)... Σφουγκαρι, Σιποραξ, σφουγκαρι, υαλοβαμβακας.... τα λιτρα ειναι καθαρα 75... (60*40*32) .... εχω βαλει αμμο χαλαζιακη μπεζ και ασβεστολιθους... ακομα δεν εβαλα κοχιλια οπως θα δειτε στην φωτο... θα μπουν αυριο... φυτα μονο βαλισνερια χμμμ....αυτα σε γενικες γραμμες...ααα η φωτο... (αν και θολη λογο αμμου).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 29 Σεπτεμβρίου 2009 #30 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σταθη το δικο μου θα γινει πιο καλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #31 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Βασικα ενδιαφερομαι κυριος για τα Neolamprologus brichardi και Neolamprologus caudopunctatus το ενυδρειο ειναι 60 χ 40 χ 45 Για να μην γινει μπερδεμα αυτο το ενυδρειο το χρεισημοποιησα αλλου αυτο π εχω τωρα ειναι αλλο καινουριο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 29 Σεπτεμβρίου 2009 #32 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Λοιπον.. Νομιζω οτι και με τα κοχυλια θα γινει καλο.Και η valisneria πολυ ομορφη. Μπραβο pS.Και καποιος αλλος ξερει τι ψαρια θα βαλεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Σεπτεμβρίου 2009 #33 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Αν ειναι για τα ψαρια που μιλησανε,βαλε λιγες ακομα πετρουλες στην αριστερη γωνια,τωρα αν θελεις κοχυλια,ειναι και θεμα γουστου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #34 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Στρατο αυτα ειναι που μιλησαμε.... τους αρκουν οι πετρες??? αν ναι θα βαλω μονο πετρες... νομισα πως ηθελαν και το κοχιλακι τους.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Σεπτεμβρίου 2009 #35 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Στρατο αυτα ειναι που μιλησαμε.... τους αρκουν οι πετρες??? αν ναι θα βαλω μονο πετρες... νομισα πως ηθελαν και το κοχιλακι τους.... Μονο πετρα,δεν ειναι κοχυλοψαρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #36 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Μονο πετρα,δεν ειναι κοχυλοψαρα παω να ενυσχησω τις πετρες... ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 29 Σεπτεμβρίου 2009 Author #37 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 οι πετρες μπηκαν.... 5 απο την αριστερη μερια και 2 απο την δεξια... κοχιλια δεν θα μπουν.... αυτα... να προσθεσω οτι το νερο του ενυδρειου ειναι 30% απο στωμενο ενυδρειο (αλλαγη νερου), και το 70% καινουριο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 29 Σεπτεμβρίου 2009 #38 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 οι πετρες μπηκαν.... 5 απο την αριστερη μερια και 2 απο την δεξια... κοχιλια δεν θα μπουν.... αυτα... να προσθεσω οτι το νερο του ενυδρειου ειναι 30% απο στωμενο ενυδρειο (αλλαγη νερου), και το 70% καινουριο... Σταθη μου.... ειναι αυτα που έψαχνα να σου βρω???Βρηκες?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 29 Σεπτεμβρίου 2009 #39 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 οι πετρες μπηκαν.... 5 απο την αριστερη μερια και 2 απο την δεξια... κοχιλια δεν θα μπουν.... αυτα... να προσθεσω οτι το νερο του ενυδρειου ειναι 30% απο στωμενο ενυδρειο (αλλαγη νερου), και το 70% καινουριο... Δώσε μας καινούργια φωτό με το νέο aquascaping. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 29 Σεπτεμβρίου 2009 #40 Share 29 Σεπτεμβρίου 2009 Σταθη μην αγωρασεις brichardi εχω παρα πολλα δικιας μου παραγωγης μικρα μεγαλα.Εαν θες να σου δωσω μια 6αδα να βγαλεις κ ζευγαρακι...Την παρασκευη εαν θελεις μπορω να σου φερω εχε το νου σου κ leleupi εαν θες μπορεις να βαλεις εαν θες μεσα στην εβδομαδα πες μου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #41 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Δώσε μας καινούργια φωτό με το νέο aquascaping. Αγαπητε Σωκρατη, την παρασκευη θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο με αναλητηκη παρουσιαση, αλλα επιδη μου το ζητησες το απογευμα θα ανεβασω φωτο με το νεο setup..... Σταθη μην αγωρασεις brichardi εχω παρα πολλα δικιας μου παραγωγης μικρα μεγαλα.Εαν θες να σου δωσω μια 6αδα να βγαλεις κ ζευγαρακι...Την παρασκευη εαν θελεις μπορω να σου φερω εχε το νου σου κ leleupi εαν θες μπορεις να βαλεις εαν θες μεσα στην εβδομαδα πες μου. Φιλε Ανδρεα, σε ευχαριστω παρα πολυ.... αλλα τα ψαρια τα εχω παρει ηδη.... ειναι στην καραντινα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #42 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Οριστε και η φωτο.... *Ειναι θολη λογο κινητου... στην παρουσιαση θα εχω καλες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vag0s 30 Σεπτεμβρίου 2009 #43 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Mια χαρα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #44 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 οριστε και μια για να δειτε τις σπηλιες.... Και μια ερωτηση πηρα αυτες τις τροφες.... γνωριζετε αν ειναι καλες??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
olimpiakakias 30 Σεπτεμβρίου 2009 #45 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 δεν τις εχω δοκιμασει αλλα απο δικη μου εμπειρια η tropical ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #46 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αγαπητε Σωκρατη, την παρασκευη θα ειναι ετοιμο το ενυδρειο με αναλητηκη παρουσιαση, αλλα επιδη μου το ζητησες το απογευμα θα ανεβασω φωτο με το νεο setup..... Φιλε Ανδρεα, σε ευχαριστω παρα πολυ.... αλλα τα ψαρια τα εχω παρει ηδη.... ειναι στην καραντινα.... Βαλε ρε Σταθη τα ψαρακια στο ενυδρειο............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snakehead 30 Σεπτεμβρίου 2009 #47 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 ώραιο Στάθη!!!!! απλό αλλά πολύ καλό!!! μου αρέσουν πολύ οι πέτρες που έχεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 30 Σεπτεμβρίου 2009 Author #48 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Αυριο το πρωι θα ειναι μεσα.... το μεσημερι παρουσιαση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 30 Σεπτεμβρίου 2009 #49 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω θα τα ειχα ηδη βαλει.................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LEME_SOS 30 Σεπτεμβρίου 2009 #50 Share 30 Σεπτεμβρίου 2009 Καλορίζικο Στάθη, όμορφο set up όμορφες και οι πέτρες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος