SW1IXC 5 Απριλίου 2006 #1 Share 5 Απριλίου 2006 (edited) Παιδιά έχετε αλλάξει κάτι στο μήκος της υπογραφής ; Πάω να διορθώσω κάτι και μου λέει οτι η υπογραφή μου είναι πολύ μεγάλη Έγινε επεξεργασία 5 Απριλίου 2006 - SW1IXC Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Απριλίου 2006 #2 Share 5 Απριλίου 2006 Βαγγέλη δέν έγινε καμία αλλαγή.Τί πάς να αλλάξεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SW1IXC 5 Απριλίου 2006 Author #3 Share 5 Απριλίου 2006 Βαγγέλη δέν έγινε καμία αλλαγή.Τί πάς να αλλάξεις? 17545[/snapback] Είσαι σίγουρος Μήτσο ; Μερικές αλλαγές θέλω να κάνω στην υπογραφή μου και δεν με αφήνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Husky_Jim 5 Απριλίου 2006 #4 Share 5 Απριλίου 2006 Βαγγάλη στείλε μου με πμ το κείμενο της νέας σου υπογραφής... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 5 Απριλίου 2006 #5 Share 5 Απριλίου 2006 Εμένα δεν έχει πρόβλημα. Μηπως είναι κάτι στ Cookies? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος