DjPriest 15 Ιουνίου 2009 #1 Share 15 Ιουνίου 2009 Παιδιά πήρα αυτό το κοραλάκι σήμερα αλλά πάνω στην φούρια μου δεν είδα ονομασία .Έψαξα στην δαταμπέις αλλα δεν βρήκα τπτ.. Το έχω τοποθετήσει πάνω απο την μέση του ενυδρείου και έχει καλό φωτισμο, βέβαια δεν έχει ανοίξει ύστερα απο 6 ώρες και οι ερημίτες φαίνεται να το ενοχλούν . Τι να κανω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjPriest 15 Ιουνίου 2009 Author #2 Share 15 Ιουνίου 2009 Παιδία sorry αλλά δεν μου ανεβάζει την φώτο ... Δίνω link http://img44.imageshack.us/img44/3298/dsci0001l.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
banik 15 Ιουνίου 2009 #3 Share 15 Ιουνίου 2009 Φωτο δεν εβαλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjPriest 15 Ιουνίου 2009 Author #4 Share 15 Ιουνίου 2009 το link δεν δουλεύει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 15 Ιουνίου 2009 #5 Share 15 Ιουνίου 2009 Δουλευει σε εμενα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjPriest 15 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 15 Ιουνίου 2009 Ok όποιος μου δώσει απάντηση έχει ένα κουτί λουκούμια Link to comment Share on other sites More sharing options...
mastronik 15 Ιουνίου 2009 #7 Share 15 Ιουνίου 2009 Φαίνεται να είναι μια αποικία απο πολύποδες Star polyps (Briareum sp) η Glove polyps (Clavularia sp)...Εγώ πιστευω πως είναι το πρωτο αλλά αν δεν ανοίξουν δεν μπορώ να πω με σιγουριά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DjPriest 15 Ιουνίου 2009 Author #8 Share 15 Ιουνίου 2009 Ναι έχεις δίκιο, ένα απο τα δύο είναι .. Αν θυμάμαι καλά μου είπαν οτι είναι Clavularia αλλά δεν παίρνω και όρκο... Τωρα το θέμα μου είναι οτι δεν έχει ανοιξει και ένας ερημίτης είναι μονίμος πάνω τις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAIN 15 Ιουνίου 2009 #9 Share 15 Ιουνίου 2009 αν σκελετος του κοραλιου ειναι σαν κοκκινα σολινακια (δεν βλεπω καλα στην φωτο) τοτε ειναι Tubipora musica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος