karaman 15 Ιουνίου 2009 #1 Share 15 Ιουνίου 2009 Εχει χρησιμοποιησει κανεις αυτο το προιον?www.seaviewinfo.com Το χρησιμοιποησα προσφατα και ειδα τεραστια διαφορα στο ποσο εντονα φαινεται η αφισα.Εχω φωτο πως ειναι τωρα το ενυδρειο αλλα δυστυχως δεν εχω σε φωτογραφια το πριν για να δειτε τη διαφορα.Ειλικρινα σας μιλαω αλλαξε ολη η εικονα και η φωτεινοτητα του ενυδρειου.Εχω μενει εκπληκτος!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 15 Ιουνίου 2009 #2 Share 15 Ιουνίου 2009 Σε συγκριση με το απλό σπιτικό λαδάκι ή το καθόλου; Στο παλιό ενυδρείο είχα βάλει αφίσα περνώντας πριν την επιφάνεια με βαμβάκι και λίγο ελαιόλαδο. Εβγαλα και τις φυσαλίδες με πλαστική κάρτα τράπεζας και δεν συγκρινόταν με πριν που την είχα απλά κρεμασμένη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iki28 15 Ιουνίου 2009 #3 Share 15 Ιουνίου 2009 Μαλιστα και ποσο πηγε το μαλλι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 15 Ιουνίου 2009 Author #4 Share 15 Ιουνίου 2009 Ξεχασα να πω δειτε το video demonstration και δειτε το ολο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 15 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2009 Σε συγκριση με το σπιτικο λαδακι δεν εχω ιδεα γιατι δεν το εχω δοκιμασει αλλα χωρις να ειμαι σιγουρος πιστευω οτι θα εχει διαφορα.Το μαλλι πηγε 5,90 η 6,90 ευροπουλα,δεν θυμαμαι ακριβως παντως καπου εκει πηγε.Εγω το χρησιμοποιησα στην αφισα του μεγαλου που ειναι 80x40 και ξοδεψα το 1/3 περιπου του προιοντος.Θελετε να ανεβασω φοτο του προιντος η απαγορευεται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 15 Ιουνίου 2009 #6 Share 15 Ιουνίου 2009 Αν ξέρεις να βάζεις φόντο με ελαιόλαδο, καλό, σπιτικό , όλα τα άλλα είναι πεταμένα λ7... (IMO) Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman 15 Ιουνίου 2009 Author #7 Share 15 Ιουνίου 2009 Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες.Παντως εγω δεν εχο δοκιμασει ο σπιτικο λαδακι για να ξερω αν εχει διαφορα η οχι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 28 Ιουνίου 2009 #8 Share 28 Ιουνίου 2009 Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λες.Παντως εγω δεν εχο δοκιμασει ο σπιτικο λαδακι για να ξερω αν εχει διαφορα η οχι. Εγω την εβαλα με νερο και ππηρα τον αερα με χαρακα.... αλλα μια χαρα ειναι και ομορφο και φωτεινο!! Με λαδι δεν το δοκιμασα, αλλα ξερω πως το υλικό που είναι φτιαγμενο οι αφισες μπαινει και σε πολλες μαρκιζες μαγαζων το οποίο το κολανε με νερο και σαπουνι. Εφω έβαλα μονο νερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 29 Ιουνίου 2009 #9 Share 29 Ιουνίου 2009 βαζελινη Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoicb 15 Νοεμβρίου 2009 #10 Share 15 Νοεμβρίου 2009 delta η βαζελινη οντως κανει δουλεια ? αμα ειναι να βαλω αλλιος λαδακι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 15 Νοεμβρίου 2009 #11 Share 15 Νοεμβρίου 2009 (edited) βαζελινη (Εγω σελοταιπ) Έγινε επεξεργασία 15 Νοεμβρίου 2009 - Panos1990 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 16 Νοεμβρίου 2009 #12 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Καλα ρε, με τα λάδια, όταν θέλετε να καθαρίσετε το ενυδρείο απο πίσω, ή οταν αλλάξετε "αφίσα" δεν είναι χάλια; Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 16 Νοεμβρίου 2009 #13 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Καλα ρε, με τα λάδια, όταν θέλετε να καθαρίσετε το ενυδρείο απο πίσω, ή οταν αλλάξετε "αφίσα" δεν είναι χάλια; Όχι.... γιατι το λάδι μενει... και εσυ προσθετεις μετα κι αλλο για την επόμενη αφισα!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsoum 16 Νοεμβρίου 2009 #14 Share 16 Νοεμβρίου 2009 Όχι.... γιατι το λάδι μενει... και εσυ προσθετεις μετα κι αλλο για την επόμενη αφισα!! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
paranoicb 25 Ιανουαρίου 2010 #15 Share 25 Ιανουαρίου 2010 βασικα για να ερθουμε επι του θεματος. εκτως απο τα λαδακια της γιαγιας κλπ. εχει κανεις αγωρασει αυτο το προιων για να ξερουμε αν ειναι καλο αρκετα για αυτο που διχνει στα βιντεο της σελιδας ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 26 Ιανουαρίου 2010 #16 Share 26 Ιανουαρίου 2010 εγώ παιδιά έβαλα ΛΑΔΙ νυχιών....μπορώ να πω πολύ καλό,άλλα δεν κολλάει πολύ..... http://www.otc.gr/product_info.php?products_id=397 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #17 Share 26 Ιανουαρίου 2010 εγώ παιδιά έβαλα ΛΑΔΙ νυχιών....μπορώ να πω πολύ καλό,άλλα δεν κολλάει πολύ..... http://www.otc.gr/product_info.php?products_id=397 Δυναμώνει τα εύθραυστα και αδύναμα νύχια Ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των νυχιών θρέφει τα νύχια ώστε συμπληρωματικά να βοηθά και να ενισχύει την όποια αντιμυκητιασική θεραπεία Εκτος οτι θα χρειαστηκες 5-6 μπουκαλακια, αν καταλαθος ..... ερθει σε επαφη με το νερο .......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Ιανουαρίου 2010 #18 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Ρε παιδιά με λάδι και ένα στυλό bic κάνεις ένα κόλλημα μαμάτο, τι ειδικά λάδια και νύχια μου λέτε... δηλαδή αυτό δεν έχει κολλήσει καλά? http://www.aquazone.gr/forums/index.php?s=...st&p=136886 Ελαιόλαδο Κρανιδίου παρακαλώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #19 Share 26 Ιανουαρίου 2010 ...Ελαιόλαδο Κρανιδίου παρακαλώ! Ααααα και εσυ εισαι του αλλο ακρου Αυτο το φυλας για σαλατα, στην αφισα βαζε φτηνο ηλιελαιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viciouscircle 26 Ιανουαρίου 2010 #20 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Δεν αγοράζω ηλιέλαιο ούτε για αφίσα... this is kranidi! Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - viciouscircle Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpompiras 26 Ιανουαρίου 2010 #21 Share 26 Ιανουαρίου 2010 ηλιελαιο μινερβα... πριν http://img684.yfrog.com/i/dsc01466b.jpg/ κ μετα http://img684.yfrog.com/i/dsc01468d.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Ιανουαρίου 2010 #22 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Ελαιόλαδο Λευκαδίτικο απ'το χωράφι μου... Δεν πάω για off topic... Κι εγώ σκεφτόμουν να πάρω κάποιο επώνυμο αλλά με τράβηξε φίλος απ'το γιακά. Τσάμπα λεφτά!Απόδειξη: Link to comment Share on other sites More sharing options...
konstantinos 808 26 Ιανουαρίου 2010 #23 Share 26 Ιανουαρίου 2010 (edited) Δυναμώνει τα εύθραυστα και αδύναμα νύχια Ενισχύει την υγιή ανάπτυξη των νυχιών θρέφει τα νύχια ώστε συμπληρωματικά να βοηθά και να ενισχύει την όποια αντιμυκητιασική θεραπεία Εκτος οτι θα χρειαστηκες 5-6 μπουκαλακια, αν καταλαθος ..... ερθει σε επαφη με το νερο .......... πίστεψε με μόνο ένα χρειάστηκα.......στην αφίσα είπαμε με λίγο βαμβάκι,όχι να το πιουν τα έρμα τα ψάρια όντως δυναμώνει τα λέπια...... Έγινε επεξεργασία 26 Ιανουαρίου 2010 - konstantinos 808 Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 26 Ιανουαρίου 2010 #24 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Εχει βαλει κανεις λαδι σε αφισα απο χαρτονι (βαμενη με μπογια σπρευ) και οχι σε γυαλιστερη εμποριου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 26 Ιανουαρίου 2010 #25 Share 26 Ιανουαρίου 2010 Εχει βαλει κανεις λαδι σε αφισα απο χαρτονι (βαμενη με μπογια σπρευ) και οχι σε γυαλιστερη εμποριου? Μεγάλο το βάρος,πρέπει να το στηρίξεις και με άλλο τρόπο ταυτόχρονα... Προτείνω να το σφηνώσεις αν μπαίνει ανάμεσα στο κάτω πλαίσιο και το τζάμι για να πάρει το βάρος. Τώρα σχετικά με το λάδι....Είναι ουδέτερο και ίσως δε χαλάσει τη μπογιά,μπορεί να διεισδύσει στο χαρτόνι και να το μουσκέψει.Θα σου είναι δύσκολο να διώξεις τον εγκλωβισμένο αέρα. Κάνε μια δοκιμή σε ένα άλλο μικρό κομμάτι για να μην πάει τσάμπα ο κόπος. Μια ακόμη πρόταση είναι να φτιάξεις μακέτα αυτό που θες και να το πας για ψηφιακή εκτύπωση σε συνθετικό υλικό.Θέλει λίγο ψάξιμο και το κόστος ανεβαίνει αλλά θα γλυτώσεις κάποιο ποσό από τα σπρέι και θα έχεις αθάνατη αφίσα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος