akranidis 15 Ιουνίου 2009 #1 Share 15 Ιουνίου 2009 Μπορούμε να το καθιερώσουμε κάθε μήνα να ισχύει. Αν θέλετε προτείνετε και συγκεκριμένο μέρος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 15 Ιουνίου 2009 Author #2 Share 15 Ιουνίου 2009 Αφήστε κι έστω ένα "οκ" να ξέρουμε ποιοι είμαστε να βρεθούμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιουνίου 2009 #3 Share 15 Ιουνίου 2009 εγω μπορω μονο τα σαββατα και το απογευμα....κατα τα αλλα ειμαι οκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 15 Ιουνίου 2009 #4 Share 15 Ιουνίου 2009 Εγω ειπα. οτι μερα και ωρα και να το οργανωσετε ειμαι μεσα οπως και ο Αντωνης οπως μου ειπε.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 15 Ιουνίου 2009 Author #5 Share 15 Ιουνίου 2009 Ολοι μαζί το οργανώνουμε ρε Στάθη, δεν το παίζω οργανωτής Είναι πιστεύω πολλοί που δεν γράφουν όμως θα ήθελαν να έρθουν, (όπως εγώ διάβαζα μόνο για κάνα 6μηνο) γι'αυτό έβαλα ψηφοφορία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
akranidis 16 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 16 Ιουνίου 2009 Μέχρι στιγμής με 13 ψήφους σύνολο φαίνεται να βγαίνει Θεσσαλονίκη, Σαββάτο απόγευμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος