ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Ιουνίου 2009 #1 Share 14 Ιουνίου 2009 τι ειναι αυτο βρε παιδια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Ιουνίου 2009 Author #2 Share 14 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Ιουνίου 2009 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 14 Ιουνίου 2009 #4 Share 14 Ιουνίου 2009 Σαν σφοθγκαρι ειναι..Εχει η μεσογειος πολυ απο τετοιο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουνίου 2009 #5 Share 14 Ιουνίου 2009 Μέσα σ αυτό ζουν χειλάδες μικροοργανισμοί.. θα καταναλωθούν ως τροφή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι παθογόνοι στο σύστημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 14 Ιουνίου 2009 (edited) Μέσα σ αυτό ζουν χειλάδες μικροοργανισμοί.. θα καταναλωθούν ως τροφή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι παθογόνοι στο σύστημά σου. αυτο το αντιλαμβανωμαι, αλλα παιρνω το ρισκο. ομως τι ειναι? στην υφη μοιαζει με πλαστικο, και ειναι υπερλευκο, με γαλαζιες ανταυγειες Έγινε επεξεργασία 14 Ιουνίου 2009 - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουνίου 2009 #7 Share 14 Ιουνίου 2009 Από όσο ξέρω είδος σφουγγαριού είναι, αλλά στο φυσικό του περιβάλλον δεν είναι τόσο λευκό.. είναι κόπος κιτρινωπό. Μήπως είναι «νεκρό» συνήθως τα σφουγγάρια (και όχι μόνο) όταν πουν το ποίημα.. πανιάζουν !!! Τα υπόλοιπα που υπήρχαν εκεί ήταν και αυτά λευκά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΥΡΑΣ 14 Ιουνίου 2009 Author #8 Share 14 Ιουνίου 2009 Από όσο ξέρω είδος σφουγγαριού είναι, αλλά στο φυσικό του περιβάλλον δεν είναι τόσο λευκό.. είναι κόπος κιτρινωπό. Μήπως είναι «νεκρό» συνήθως τα σφουγγάρια (και όχι μόνο) όταν πουν το ποίημα.. πανιάζουν !!! Τα υπόλοιπα που υπήρχαν εκεί ήταν και αυτά λευκά ? καταλευκα ολα. οταν το εβαλα στο ενυδρειο μου πηρε τις γαλαζιες ανταυγειες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 14 Ιουνίου 2009 #9 Share 14 Ιουνίου 2009 Εδώ στα νερά της Χαλκιδικής διαφέρουν σε χρώμα.. είναι κιτρινωπά όπως σου είπα. Δεν γνωρίζω αν τα νερά στη Σαλαμίνα κατά πόσο είναι καθαρά και μήπως από τις συνθήκες άλλαξαν οι χρωματισμοί… Αλλά όλο και κάποιος που κάνει βουτιές θα μας τα πει καλύτερα !!! Κανείς από Κάλυμνο ρε παιδιά? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος