vaios 13 Ιουνίου 2009 #1 Share 13 Ιουνίου 2009 Το είδα σήμερα στη σελίδα της τετρα.. http://www.tetra-fish.com/sites/TetraFish/...mn.aspx?id=2416 τι γνώμη έχετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
polidis 14 Ιουνίου 2009 #2 Share 14 Ιουνίου 2009 Ειναι κατι σαν ηλεκτρονικό φιλτρο αφου εχει και ένδειξη λεει ποτε λιγει ο ανθρακας με τις τοξικες ουσιες που μαζευει. Και το τελευταίο που αφαιρει αμμωνια και νιτρικα με καποιο υλικο του. Καλο το βλεπω. Ποσο το μαλλί?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios 14 Ιουνίου 2009 Author #3 Share 14 Ιουνίου 2009 Απ ότι ξέρω είναι μέχρι 50ευρώ απλά και η μεγαλύτερη έκδοση του είναι για 120 λίτρα και λίγο παραπάνω..αυτά έχω ακούσει..τώρα στην πραγματικότητα τι συμβαίνει δε μπορώ να σου πώ και με σιγουριά..εγώ έχω την προηγούμενη σειρά whisper και είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaios 14 Ιουνίου 2009 Author #4 Share 14 Ιουνίου 2009 Τελικά η πιο μεγάλη του έκδοση είναι για μέχρι 265λίτρα..Δε ξέρω για τιμή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος