g_konstantinos 12 Ιουνίου 2009 #1 Share 12 Ιουνίου 2009 Γεια σας και απο μένα. Με λενε Κωνσταντίνο και έχω μολις 8 μηνες που αποφασησα να ασχοληθω με αυτο που λέγετε "Aquarium world". Αν και εχω λίγους μήνες, εχω να πω οτι ειναι φανταστικη εμπειρια, ίδη απο τωρα σκεφτομαι πως θα ειναι το επόμενο ενυδρείο μου. Για την ωρα εχω ενα 180lit με molly, guppy και Xiphophorus. Υ.Γ. Sorry για τα greeklish δεν το ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουνίου 2009 #2 Share 12 Ιουνίου 2009 Γεια σας και απο μένα. Με λενε Κωνσταντίνο και έχω μολις 8 μηνες που αποφασησα να ασχοληθω με αυτο που λέγετε "Aquarium world". Αν και εχω λίγους μήνες, εχω να πω οτι ειναι φανταστικη εμπειρια, ίδη απο τωρα σκεφτομαι πως θα ειναι το επόμενο ενυδρείο μου. Για την ωρα εχω ενα 180lit με molly, guppy και Xiphophorus. Υ.Γ. Sorry για τα greeklish δεν το ηξερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Ιουνίου 2009 #3 Share 12 Ιουνίου 2009 Καλως ηρθες ξανα Κανε μια σχετικη παρουσιαση στο σχετικο τοπικ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 12 Ιουνίου 2009 #4 Share 12 Ιουνίου 2009 Φιλε μου καλως ορισες και καλη σου συνεχεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAWAI 12 Ιουνίου 2009 #5 Share 12 Ιουνίου 2009 Καλωσορισες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
g_konstantinos 12 Ιουνίου 2009 Author #6 Share 12 Ιουνίου 2009 Καλως ηρθες ξανα Κανε μια σχετικη παρουσιαση στο σχετικο τοπικ... Οταν λέμε "σχετικη παρουσιαση";, "σχετικο τοπικ"; Sorry αλλα τα "σχετικα" για εναν άσχετο..... Σημερα ήρθα δωστε μου μια "βδομάδα προσαρμογής". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sta8hs000 12 Ιουνίου 2009 #7 Share 12 Ιουνίου 2009 πηγαινεις στο φορουμ ανοιγεις στην κατηγωρια "γλυκου νερου" στο θεμα "ενυδρεια μελων" και ανεβαζεις φωτο και μας λες πληροφοριες για το ενυδρειο σου,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koing Koing 12 Ιουνίου 2009 #8 Share 12 Ιουνίου 2009 Στα ειπε ολα ο Σταθης... Link to comment Share on other sites More sharing options...
antonis t83 12 Ιουνίου 2009 #9 Share 12 Ιουνίου 2009 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joanna pap 12 Ιουνίου 2009 #10 Share 12 Ιουνίου 2009 καλωσορισες ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
delta66 12 Ιουνίου 2009 #11 Share 12 Ιουνίου 2009 Καλως ορισες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος