Skoni 4 Απριλίου 2006 #1 Share 4 Απριλίου 2006 Μήπως ξέρετε πως λένε αυτό το καλό ψαράκι? Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 4 Απριλίου 2006 #2 Share 4 Απριλίου 2006 δεν φένεται τίποτα , λιγο καλτερη φωτο υπάρχει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 4 Απριλίου 2006 Author #3 Share 4 Απριλίου 2006 Στο θέμα για το καλωσόρισμα νέων μελών έχω βάλει 3 φωτογραφίες. Εκεί θα το δεις καλύτερα. Είναι στην πρώτη κολλημένο στο τζάμι και καθαρίζει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nkarvounis 4 Απριλίου 2006 #4 Share 4 Απριλίου 2006 ottocyclus affinis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 4 Απριλίου 2006 Author #5 Share 4 Απριλίου 2006 ευχαριστώ!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDP 4 Απριλίου 2006 #6 Share 4 Απριλίου 2006 Πιο πολύ μου μοιάζει για μικρό Gyrinocheilus Aymonieri (Chinese Algae Eater) Για δες στα προφίλ αν μοιάζει με ΑΥΤΟ τότε είναι CAE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 4 Απριλίου 2006 Author #7 Share 4 Απριλίου 2006 Πιο πολύ μου μοιάζει για μικρό Gyrinocheilus Aymonieri (Chinese Algae Eater)Για δες στα προφίλ αν μοιάζει με ΑΥΤΟ τότε είναι CAE. 17360[/snapback] Όντως αυτό το ψάρι μοιάζει πολύ περισσότερο με το δικό μου. Σας ευχαριστώ πολύ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sigelman 11 Απριλίου 2006 #8 Share 11 Απριλίου 2006 GLIFTRAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΣΤΑΜΑΤΗΣ 11 Απριλίου 2006 #9 Share 11 Απριλίου 2006 Αγαπητέ φίλε sigelman αυτό το ψάρι ονομάζεται Gyrinocheilus Aymonieri και ανήκει στην Οικογένεια Gyrinocheilidae στην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να το λέμε απλά γλύφτη . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skoni 12 Απριλίου 2006 Author #10 Share 12 Απριλίου 2006 Ο sigelman είναι φίλος μου και αστειεύεται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος